Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Några ord

Shit... måste bara säga....
Det är så himla ovant! Kan knappt förstå det...
Här har jag gått och beundrat bloggar åt höger och vänster i över ett års tid och så plötsligt får man höra att man själv är beundrad!
Det kanske inte är en sån himla stor grej, men jag blir verkligen så himla glad.....
Wow.
Ni är så söta allihopa därute....
Kan inte förklara....
Love <3

45 comments on “Några ord”

 1. Ja, jag har följt din blogg ett bra tag nu, alltid lika kul! Ja, visst känns det speciellt med folk hemifrån när man inte bor hemma längre! Alla är ens kompisar 😛 Ha en trevlig kväll!

 2. Hej, du ville veta vad min bok handlar om.. jag kom på att jag inte skrev så bra vad den handlade om men här kommer beskrivningen:

  Allt började den den dagen då Johanna skulle åka till England tillsammans med sin allra bästa vän Tina, men eftersom Tinas pappa insjuknat i cancern väljer hon att stanna hemma med sin familj för ingen vet hur länge eller om han kommer överleva. Johanna sitter på Arlanda och flyger sen ensam till England även om hon ser fram emot resan kommer den inte alls bli lika bra utan Tina. Tror hon ja. Under landningen hör hon hur mobilen plingar, hon hade fått sms men hon glömmer bort det och hon kliver av planet tillsammans med de andra passagerarna och går till bagageutlämningen. Hon tar en vagn och lägger sin stora tugna väska på den och lägger handväskan ovanpå. Hon går för att ta en taxi, då hon kommer ihåg smsen hon fått, hon tar upp väskan som var öppen och stannar upp. Plöstligt får hon en knuff bakifrån, hon och väskan flyger i väg och alla hennes prylar i väskan flyger ut på golvet. Hon blir fly förbannad och har lust att skrika åt mannen som böjer sig ned och sträcker ut en räckande hand för att hjälpa henne på fötter och ber samtidgt om ursäkt. Men ilskam inom henne försvann så fort hon såg in i mannens ögon, hon hade aldrig sett sådana vackra ögon någonsin. Han ler mot henne och hjälper henne upp. Från det tillfället förändras hennes liv för all framtid.

 3. ta åt dig av allt alla säger för det är du verkligen värd! du ritar så otroligt fantastiskt och dina andra texter i bloggen blir intressanta som dom flesta texter i bloggar inte blir. så du är på mycket god väg, din blogg är ju liksom ganska känd, och nu kommer det bara gå uppåt för dej 🙂 lycka til

 4. Du är ju så duktig på det du gör. Klart det ska beundras. Älskar själv att hålla på med photoshop, illustrator och indesign. Fast jag är fortf. bara nybörjar. Du är grymt duktig!

 5. Du är ju så duktig på det du gör. Klart det ska beundras. Älskar själv att hålla på med photoshop, illustrator och indesign. Fast jag är fortf. bara nybörjar. Du är grymt duktig!

 6. Du är riktigt duktig på det du gör måste jag medge. & din blogg verkar ganska intressant,första gången jag är in faktiskt.

 7. Ja alltså, vad kan man säga? Vi sitter hela måndagar och fredagar framför våra erackarns datorer och är kreativa vad gäller både illustratior och inDesign. Vi ska ju helst använda oss av ritstiftet för att få fram det vi ska kladda ner, sklan börjar ju igen på onsdag och om du skulle vilja (haha - mycket intressant) så kan jag ju visa lite hur man ligger till.. typ.. så kan du få gotta dig ännu mer i hur otroligt duktig du är! Man känner sig lite underlägsen faktiskt ;D

 8. Va kul att din blogg blir större och större...det är ju en grej som alla bloggare vill 🙂

  Du är riktigt duktig på att illustrera...gått nån kurs eller så?

  Du illustrerar bara stora bloggar eller?

 9. Va roligt. Jag gillar din blogg jättemycket. Så söt och mysig, och designen är ju hur fin som helst! 🙂

 10. Beundrar din blogg! herregud titta bara på designen!! hur gör du människa?? helt fantastiskt!!
  första gången jag ser den!

 11. Du är riktigt duktig! Shit vad du är
  grym! Kan du inte måla av mig? ;D En dag skall jag också kunna göra sådant! Du är en insprirationskälla!

  elinsofia.blogg.se

 12. Jag har precis hittat din blogg och har inte hunnit läsa så mycket, men jag måste säga att bilderna är jättefina!

 13. svar: Ingen orsak, lilla Nevnarien:)
  Ska spåna på en ny bloggdesign ikväll när jag ligger och snarkar i badkaret 😛 Om vi inte hörs mer ikväll, får vi ta och höras imorgon 🙂

 14. Det är grymt vad fina bilder du gör! Satt och kollade i genom dom flesta du gjort och jag måste säga att jag blir helt mållös. Och bilderna när du har förökat dig själv - Riktigt ballt!

 15. Du är helt otroligt duktig på det du gör. Jag förstår inte hur du har kunnat prickat in alla de 5 bloggerskornas utseenden helt perfekt! 🙂 Önskar att jag kunde rita lika bra som du. Känn dig stolt, för det är du värd!

 16. Underbar blogg och underbara bilder! Hit tänker jag komma tillbaka varje dag 🙂 Hittade hit från Kenzas blogg!

  Tänkte bara fråga en sak, kollade i din blogghjälp med kunde inte hitta?! Hur får man sin profilbild större och inte som en thumbnail?

  Ha en bra kväll!
  /Michaela - Milu