Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Priestess - Lay Down

Min favvolåt på GuitarHero, näst efter Iron Maiden 😉

Lirar du GuitarHero?
Isf: Vilken nivå är du på och vilken är din favoritlåt? 😛

38 comments on “Priestess - Lay Down”

 1. Hej och GRATTIS! DU VANN ! =) Vinsten ger dig nu en automatiskt nomineringsplats till Årets blogg 2008! Den tävlingen kommer hållas i december detta år. Så lycka till då! Självklart har jag ett gäng frågor till dig som läsarna kan gotta sig i:)
  1. Hur känns det nu, att ha vunnit Månadens blogg, pga läsarnas förtjänst?
  2. Hur kommer du ladda upp inför Årets blogg 2008? Några hemliga knep?
  3. Hur ser din blogg ut i december?

  Grattis igen och lycka till i december!
  /Sica.

 2. japp jag lirar guitarhero 🙂
  jag är på HARD, på vissa låtar EXPERT.
  mina favoritlåtar är "when you were young" & "my name is jonas" haha :).

 3. jaa, jag kör guitar hero. jag har precis typ börjat hard. det går inget vidare men det kommer väl. min favorit är nog kaiser chiefs ruby.

 4. Guitar Hero Är sjukt kul! Lirar på Medium/Hard beorende på vilken låt. Min Favorit är 'Trough fire and flames', 'Ruby', 'Clifs of dover', 'When you were young' & 'One' =o) Jag önskar att jag kunde lira på expert, men mina fingrar vägrar att lyda mig, tyvärr, haha =o) Vilken nivå spelar du på?

 5. Jag fegar fortfarande runt på easy men ska nog ta och prova medium imorgon, har iofs bara spelat lite smått i de få dagar vi har haft det hemma.

 6. Tror också vi fick hem det i förrgår, lånade det av pojkvännens bror. Men hinner inte spela så himla mycket på dagarna tyvärr. Provade på expert idag, bara för att visa en kompis hur fort det gick, och ja det gick FORT! Inte en chans att man hängde med när man bara spelat på easy förut. Jag tror att det spelet är ett riktigt passande spel för dig 😉

 7. Kör på medium, men har börjat att försöka lite på hard nu. My name is jonas är min favvolåt 🙂

 8. Så du är på slash? ^^ Men du vet väll att ifall du förlorar tre gånger i rad mot en boss så får du alternativet att hoppa över den ^^. Själv så har jag fastnat på hard på Knights of Cydonia, 3's & 7's och Before I forget. Jag håller på och övar upp fingerfärdigheten. MOAHAHA

 9. Den låten är tung och svängig... så man måste headbanga när man spelar ha ha. Annars diggar jag Freya med The Sword på GH2 också.

 10. Jag har Guitar Hero 2 hemma till Ps2. Jag har nyss börjat på medium och min favoritlåt är nog Mother med Danzig. Känns lite pinsamt eftersom min kille spelar på hard och jag har ändå spelat längre än honom XD

 11. Han med hög hatt? Du menar Slash? En utav världens just nu levande gitarrister? Du menar snubben som har gjort ett sammarbete med killarna som gjort GH3? Du menar snubben som lirar en gibson och är världskänd för det? (gitarren man får i GH3 är en gibson enbart för det)
  Jag tvivlar inte längre på att du är rocker, men du lyssnar inte mkt på Guns n'roses va? ^^

 12. *
  *
  *
  LISA: Alla som lyssnar på rock gillar inte Guns'n roses... och jag är en av dem. Visst, de gör goa låtar, men det är inget för mig... nej... och dessutom hade jag glömt av vad han hette, så det blev gubben i hög hatt - yes.
  *
  *
  *

 13. karriärmode på hard nu...jag har kramp i handen!!! 🙂 hur går det för dig??

 14. Gh3 är kul! Jag som är syster med aliceannygertdud har åxo Gh3(konstigt..) Jag Brukar åxo spela på Medium men min favoritlåt kan jag inte väljaxD. Jag gillar iaf mest: Black Magic Womman, Santana, One, Metallica och Bulls On parade med något namn som jag ej kan i huvudet;P Det är i alla fall ett riktigt kul spel!Spelar varje dag.:)Vilken låt är svårast tycker du?:O jag tycker Raining blod är JÄTTE svår.:S Och en sista fråga: vilken "gubbe" har du? Jag har Mindori:)

  Ha det bra och jätte fin blogg!:)

 15. Kör på medel än så länge.. FAttar inte riktigt hur jag ska lyckas med fem fingrar på tangentbordet (spelar på pc)..
  Älskar Miss Murder med AFI. 🙂

 16. Jag spelar på hard, började på de nivån för två veckor sen kanske. Min favoritlåt att spela är mississippi queen eller cliffs of diver.
  =)

 17. spelar på expert... de första fyra eller 5 grupperna iaf... har inte riktigt klarat alla låtar på hard än... one o duellen med djävulen kvar...
  men det är löjligt roligt... även om jag inte spelar så jättemycket nu...

 18. Jag har haft GH1, 2 och har nu 3an, så jag spelar på expert 🙂 favvolåten är nog Tenacious D - The Metal eller My name is jonas ;P .. vilken nivå spelar du på då ? 🙂 /tmyhrman

 19. ja jag spelar guitar hero på expert favorit låt through the fire and the flames:D har nästan klarat den 😛