Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Nyprintat

image1164

Har varit och printat ut mitt självporträtt (som för övrigt är med i undersökningsbannern här på blogg.se). Ska hänga det tillsammans med två andra tavlor på min tomma vägg i hallen.
De andra två kommer bli ett porträtt av Erik och ett på oss tillsammans.
Tills vidare får jag hänga där ensam...

image1165

39 comments on “Nyprintat”

  1. Ser supernice ut! Är de andra bilderna också ritade av dig eller är det foton?

    Gatan här nedan känner jag väl igen *ler*. På en av de där balkongerna har man druckit både mycket te och vin minsann. Längtar tills det blir sol så man kan göra det igen!

  2. grymt snygg bild, du skulle kunna ta betalt och göra såna till oss som vill ha! du skulle kunna tjäna bra på det! ja du är hur duktig som helst!

  3. kommer nog bli fint! min tjej har satt upp bilder på sig själv överallt i vår lägenhet. på mig finns det inga. jag är nog för ful 😉

  4. Vet du vilken idé jag fick nu! Eran hall vore apsnygg i helsvart, dvs, svart på väggar och tak och vitt golv! Lovar det är hur snyggt som helst. På så sätt framhävs tavlorna mer, och hallen känns lite mer "rockig", som du 😉

  5. Oj, vad snyggt! Var har du printat bilden? Vad kostar det ungefär? Är själv sugen på att printa ut några bilder jag har...

  6. Får jag ställa en liten fråga? Din side meny sitter ju inte ihop med själva inläggen om du förstår vad jag menar? Det är ju en springa mellan menyn och självaste bloggen. Är det något du gjort i ps eller i kodmallar/stilmallar?

  7. Gahh blir knäpp, din [BLOGG]-länk funkar inte, jag kommer bara till samma sida, enda skillnaden är i adressflätet då ett # kommer efter länken. Snälla fixa?!