Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tillbaka igen

Jag har valt att ta tillbaka bilden som Maria tog på mig när vi firade min födelsedag i somras.
Tror att jag håller med några av dem som skrev i kommentarerna när jag bytte... Den som Maria tog är ju så livlig och det är så jag vill att ni som klickar in ska se mig! 🙂

Gillar ju den som Emelie tog på mig också.
De två bilderna visar ju helt olika delar av mig själv.
Måste erkänna att jag föredrar att bli fotad lite som "The queen of darkness", men samtlidigt vill jag att det första intrycket ska visa hur glad jag faktiskt alltid är.. haha.
Så jag antar att min lilla mörka och lite mystiska sida får tona fram efter hand... 😉

Förresten får vi fira den 23 december - för då har jag haft min nuvarande design ett halvår!
REKOOOORD!
Innan jag gjorde denna så bytte jag typ varje månad.. haha. Måste ju betyda att denna blev jäkligt bra 😉
Fast lite tråkigt är det ju.. det som är så kul att göra designer till mig själv... och alltid så kul att överraska er med något nytt för ni tycker ju alltid att det är så bra och då får jag gotta mig lite i mina mästerverk 😉

37 comments on “Tillbaka igen”

 1. åh snälla snälla skulle inte du kunna skriva ett inlägg, eller privat till mig, om hur du gör att bilderna bytas av sådär. har redan kollat på designadinblogg och sökt på allt möjligt men jag hittar det verkligen inte.. så om du har lärt dig det där igenom så skulle du kunna länka till det inlägget eller nåt. skulle verkligen bli skitglad eftersom jag har letat eftter det så jäkla länge! 😛

  fint litet byte förresten 🙂

 2. Håller med dig 😉

  & kan väl passa på att säga.......

  JAG GILLAR DIN BLOGG 😀

 3. Jag som var så förskräckligt nöjd med min förra, blev inte ett dugg lika nöjd med den jag har nu. Ska byta till nyår (igen)... haha 😛

 4. Jag bara måste säga att jag älskar din design på bloggen, skitsnyggt! Och du är otroligt fin på alla bilder, det lyser alltid så mycket lycka från dig tycker jag! 🙂 Du är sjukt duktig!

 5. Hej du! Hittade precis din blogg. Efter att ha läst ett avsnitt i designadinblogg inlägg.

  Jag är ganska van med koder, då jag har varit väldigt aktiv på stallet.se

  Därifrån har jag fått idén med bilder som länkar. Jag provade mig fram, så som jag lärt mig på s.s. Men det h´funkade inte riktigt. Så jag gick in på designadinblogg.se

  Där hittade jag det jag sökte, men såg att hon skrivit att man inte skulle härma dig. Jag gick in på din blogg och såg att vi har undegfär samma ide.

  Jag hoppas verkligen att du inte tar illa upp, om jag skulle vetat att du har en liknande ´header skulle jag tänkt mig för mer. Men som sagt detta är första gången jag tittar in på din blogg.

  Inte sista dock!

  Kram

 6. Det är en snickare jag känner som byggt det åt mig!

  Hittade inget liknande någonstans, så fick bli ett custom made! ;p

 7. Kul med förändring. Jag saknar tiden då du bytte design oftare, det är sjukt tråkigt att med samma design så lång tid som ett halvår. Bilden du bytte tillbaks till nu igen är du iallafall riktigt fin på, och designen du har är ju faktiskt snygg med. Men som sagt, lite tråkigt med samma i 100 år...

  Saknar även dina gamla inlägg. Din (vad den verkar) härliga personlighet lös igenom bloggen mycket mer för typ ett år sen. Nu känns bloggen mer opersonligt och mest fylld av foto. Visst, du tar fina bilder, men någon Maria Ulmefors eller Emelie Ohlsson är du inte. Jag gillar fotobloggar, men med dina bilder saknar jag dendär "wow!" känslan. Du tar fina bilder men är liksom ingen strålande talang.

  Det är synd att du inte ger lika mycket av dig själv längre, och även slutat lägga ut dina underbara illustrationer, men jag antar att det är summan av kardemumman när man blir stor bloggerska. Förstår om det inte är så lätt att ge av sig själv hur som hellst.

  Hoppas du inte tar illa upp för kritiken, ville bara få ur mig vad jag känner då din blogg var min absoluta favorit förut. Gillar den dock fortfarande, och det är ju såklart du som bestämmer vad du vill den ska innehålla så egentligen ska jag inte säga till om något, men ja.. Ändå.

 8. 🙂

  Precis som du säger så är det så som det blir när man blir stor bloggerska.

  Jag saknar också de inläggen.

  När jag går tillbaka och läser så kan jag skratta åt mig själv.

  Jag önskar verkligen att jag kunde vara lika fri nu men det finns så många som har klorna framme och vill riva en hela tiden så jag vågar inte riktigt... :/

  Och jag har som glömt hur jag gjorde på något sätt, bara för att det var så länge sedan.... ja jag vet inte...

  Illustrationerna dog ut eftersom det blev för mycket krav på mig. Att de skulle vara på ett visst sätt, för annars dög det inte.

  Och jag pallar inte att rita på ett sådant sätt, för mitt förhållande till teckning och måleri är ganska skört.

  Jag kanske börjar lägga ut bilder igen någon dag, men det är när jag inte känner det som ett tvång att öppna illustrator.

  Just nu går det bara inte.

  Sen är det väl klart att jag inte är någon Maria eller någon Emelie.

  Men känns det jävligt drygt att säga så faktiskt. Ungefär som att "ta ner mig på jorden" för att jag tror att jag är bra.

  Och klart jag tror att jag är bra för i jämförelse med när jag köpte min systemkamera i februari så är jag grym...!

  Och jag försöker allt jag kan och jag vill bli skitbra och en dag kanske jag blir det... men det behövs ÖVNING och det är den processen du ser här.

  Det går liksom inte att bli PANGPOFF-skitbra på en gång. Det fungerar inte så.

  Så snälla... jämför mig inte med någon annan.. i synnerhet inte med dem som hållit på med fotogrfering längre än mig....

 9. 1. Jag håller inte med " 🙂 " om din fotografering. Du är precis lika duktig som Maria och Emelie, fast på ett annat sätt - och tur är väl det! (:

  2 Gillar din design mer nu. Nu är den liksom mer personlig, tycker jag. Bilden Maria tog är bara för härlig och ett leende är alltid vackert. Dessutom gillar jag bilden i headern mer också, känns mer personligt med bilder som är lite mer tagna "på skoj". Well done! 😀

 10. 🙂

  Mycket av det du säger är helt sant och jag har märkt det själv också. Det finns dock inte så mycket man kan göra åt det, det blir som det blir helt enkelt.

  Dock verkar du ju redan förstå att det blir så när man blir en stor bloggerska, så jag vet inte ens varför du tar upp det - om du vet svaret menar jag?

  Sen känns det ganska drygt att jämföra mig med Emelie och Maria. Vi är helt olika individer... som har hållit på olika länge med det vi gör, under olika förutsättningar.

  Man föds inte till proffs. Man utvecklas till det.

  Låter lite som du vill sätta mig på plats för att jag "tror" att jag är bättre vad jag är.

  "men någon Maria Ulmefors eller Emelie Ohlsson är du inte" och "Du tar fina bilder men är liksom ingen strålande talang".

  De meningarna är bara nedvärderande.

  Det kallar jag inte konstruktiv kritik.

  Vill du hjälpa mig, som du försöker få det att låta, så kan du väl komma med lite bra förslag istället för att leka allsmäktig...

 11. 🙂

  Kritik är ju menat att hjälpa en på traven.

  Vet inte riktigt vad du vill att jag ska göra?

  1. Du säger bara hur dålig min blogg har blivit, men som du själv tydligen insett så går det inte att göra något åt, eftersom utvecklingen kommit sig av att min blogg plötsligt blivit stor.

  Så. Ja?

  2. Mina foton (som är 80% av innehållet på min blogg) är fina "men inget mer". Och eftersom jag tydligen inte är någon talang (?) så kan jag inte göra någonting åt det heller...

  Och du vill inte att jag ska ta illa upp??

  Haha! Sure..

  Då kan du ju stryka meningarna "men någon Maria Ulmefors eller Emelie Ohlsson är du inte" och "Jag gillar fotobloggar, men med dina bilder saknar jag den där "wow!" känslan. Du tar fina bilder men är liksom ingen strålande talang", eftersom dessa enbart är menade för att ta ner mig på jorden igen.

  Kom tillbaka med riktig kritik, annars tycker jag faktiskt att du kan hålla det för dig själv...

 12. heej, jag undrar bara vart ngnstans du har skaffat dina spets armvärmare? Tycker dom va skitfräcka!

 13. EMMA: Jag köpte dem på tradera. 🙂

  Går också att köpa på angelwear.se (det är för övrigt dom som säljer på tradera, så köper du det där så får du det ju bílligare, trots att det är sama kvalité 🙂

 14. Den där bilden är väldigt härlig! 🙂 Så grymt fin! Och så fint beskuren också tycker jag 🙂

  Oj.. har du haft denna i 6 månader snart? Ojoj, haha. Vad snabbt tiden går numera... 😉

 15. jag älskar den designen du har nu, tycker den är helt underbart snygg! Men jag kan inte hjälpa att undra hur din nästa design skulle se ut.. ^^ jag är väldigt nyfiken på hur du skulle göra den, och det är dags för lite förändring nu 🙂 tycker jag.

 16. Jag har suttit nu o kollat igenom den blogg lite mer o den är ju fantastisk. Din design, bilderna, illustrationerna!!! helt underbart! jag har knappt läst någon text bara för att allt annat är så fantastiskt! jag önskar verkligen att ja någon gång lär mig lite av vad du verkar kunna om desigen osv...skit snyggt!