Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Julgranspynt


Utrustning: Canon EOS 400d + Canon EF 50mm f/1,8 II
Inställningar: Bländare 1,8, ISO 100 & slutartid 1/13 sekund

Ikväll har jag klätt julgranen! Weeeihoooo!
Jag fick pirr i magen, för det var så mysigt. Har ladrig haft en alldeles egen julgran med alldeles eget julpynt som jag får göra vad jag vill med förr.
Julgranen går i vitt, silver och glas, precis som vardagsrummet.
Fiiint.
Tänkte jag skulle slänga in några knallröda kulor och några knallröda detaljer i övriga rummet också bara för att det skulle bli lite häftigt också.

Men det får bli sen för nu måååååste jag sova! Godnatt sweeties! 🙂

27 comments on “Julgranspynt”

 1. Åh du är så duktig Elin!

  Är det nån utbildning inom foto som du kan rekomendera? Jag gick foto a. Tyvärr utan framgång, då vår lärare var flummigare än en apa på amfetamin! :O Hoppas allt är bra med dig och att allt går som det ska med din pappa!

  /Malin

 2. Härlig bild! 🙂

  Jag måste säga det jag sa för ett litet tag sedan igen: (det bara måste jag, haha)

  Det syns att du fått en fotoknuff framåt, Elin. 🙂 Det är verkligen så härligt att se! Fortsätt att experimentera!! Fortsätt leta motiv, springa efter knasiga idéer, hitta knasiga idéer (haha), hitta klockrena idéer... o.s.v. 😉 Det är så inspirerande att se och det är så glädjande att ta del av någon annans utveckling! ^^,

 3. Åh, fått någon julstämning ännu? Jag saknar den helt, har bara stress. Funderar på att ladda hem lite julmusik eller något. Och äta pepparkakor, så jag blir snäll 😉

 4. Du får så shyssta närbilder, får aldrig så där med min digitalkamera. Hoppas verkligen jag får min system under jul 😉 Kommer blir så mkt finare bilder, men det är ju en evighet att lära sig allting och samla på sig alla tillbehören...

 5. Hej, jättefint kort! Hur bra som helst att du skriver vilka inställningar som du använt. Såg här att du hade iso 100! Hur "vet" du att du skulle ställa in på 100 och inte ha typ 800? Hur hade skillnaden blivit?

 6. Fan vad duktig du är på att fota! 🙂

  Jag kommer få en ganska vanlig digitalkamera i julklapp (10 megapixels).. Har du några tips på hur man ska börja om man vill lära sig bli bra på att ta bilder?