Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Dan före dopparedan

Jag har haft relax här "hemma" i Skara nu när jag kommit fram.
Badade i varmt varmt vatten, med ljus på badkarskanten.
Det behövde jag, kände jag...

Har varit en jobbig dag idag, men med all kärlek från folket, så har jag klarat mig igenom.
Igår fick jag nämligen ett julkort av Sabbaa och en chokladask i julklapp av tvspelsweb.se och det var verkligen bara goda  chokladbitar i den! (Helt otroligt.. haha).

Idag hängde det en påse med godis på en dörr hos en tant, där jag delade ut post. På den hängde det en lapp där det stod "God Jul, brevbäraren" på. Gulligt tyckte jag 🙂
Sedan fick jag även ett julkort av Cecilia och Sandra! Känns verkligen speciellt när ni skriver till mig 🙂 Då känns det som bloggen blir mer verklig. Svårt att förklara 🙂
Och sist men inte minst fick jag även ett paket! Ett itet gulligt paket från Louise. Blir så himla rörd av all omtanke.. haha.. julkort med eran handstil och paket med små gåvor - ni är ju så underbara!
Paketet innehöll i alla fall en gudomlig ring - helt i Nevnarien-stil.
Ni ska få se den imorgon hade jag tänkt 🙂

Tack allihopa! Ni har gjort mig så glad! <3

42 comments on “Dan före dopparedan”

 1. Åh, vi trodde inte att julkortet skulle hinna fram till jul men det hann det visst. Du är så duktig och verkar vara så himla snäll och hela köret 🙂 God jul!

 2. För det första: Jag läste att du hade haft sex hemma i Skara när du kom fram. Konstig sak att rapportera om på bloggen tycker jag faktiskt, tur att jag läste fel.

  För det andra: Jag skäms ju nu lite att jag inte skickat julkort till dig när du fått från så många andra, men var inte ledsen, jag har inte skickat julkort till någon. Det blir ett projekt för nästa år.

  För det tredje: En riiiiiktigt God Jul Elin, världens goaste Elin! Hoppas du får massa fina klappar (men ingen 5dmk2 för den vill jag ha först, haha) och massa kärlek.. och godis!

 3. SV: Sant. Men en cykel kan verka ytlig i jämförelse. Man kan ju undra varför jag börjar jämföra överhuvudtaget, men jag är en väldigt medveten person. Kan inte låta bli att tänka liksom.

 4. Svar: Ja, visst är den 😉 Trodde att julkorten skulle komma fram någon gång i mellandagarna, men det tog bara någon dag (sent ute som alltid, skickade dem i måndags tror jag?).

  Och idag är det julafton! God jul Elin 🙂

 5. Julen är här,

  alla vid frukostbordet är.

  Med julknäck och risgrynsgröt,

  för på lussebullar och pepparkakor är man trött.

  En tid med kärlek, omtanke och närhet är här,

  då vi med våra nära och kära är.

  Tillsammans delar vi på roliga stunder,

  och förundras av julens vackra under.

  Då vi alla problem och bekymmer glömmer,

  och om ett bättre år och tid drömmer.

  Ett år där tro, hopp och kärlek finns,

  då vi julens riktiga budskap minns.

  Att vi ska värna om oss själva och våra nära och kära,

  och av livet och varandra lära.

  Att julen för oss alla samman,

  likt barnet kring mamman.

  Med dessa ord vill vi önska eder alla en riktig God Jul!

  Av: Alisa Gonzalez Andreeva 24/12-08

 6. Hoppas du får en skitbra jul, och kanske tbx din röda cykel i julklapp? ;d, nä men hoppas det kommer tbx iaf..

  GOOOOD JUUUL! 😀

 7. Sanna: jag förstår hur du tänker kring överflöd och att folk "gnäller" om småsaker. I-landsproblem. Ja. Men nu bor vi i det här landet med den här levnadsnivån och det går inte att låtsas att det är annorlunda. Det blir konstigt och konstgjort om man stänger om sina känslor och låtsas att man inte bryr sig för att man förlorar en cykel. Klart man gör. Riktigt ledsen blir man. Det skulle tvärtom vara höjden av ytlighet om man inte gjorde det. Man bryr sig om sina grejer och vårdar dem för att de ska hålla länge och man inte ska köpa nytt och köpa nytt. Man måste också vara någorlunda i balans och må bra för att orka tänka på dem som har det svårt någon annanstans. Solidarisk är man inte automatiskt för att man struntar i allt materiellt. Sen är det så, i alla fall för mig, att om man redan har något tufft i bakgrunden så känns det som om hela världen djävlas med en när det händer "smärre" olyckor, som att någon snor ens byxor i tvättstugan, man tappar klockan och stukar foten. Sånt som man vanligtvis klarar av med en klackspark, kan kännas övermäktigt och man bara sjunker. Så lev och låt leva. Då visar du att du bryr dig om.