Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Projekt "Rädda Garderoben"

Okej, förlåt, men fy FA-AN vad mycket skit jag hade i garderoben!
Jag satte igång att städa för en timme sedan och nu är jag äntligen klar!
Det blev en fullproppad blå IKEA-kasse med utrensade kläder (varav några ska ges bort till syrran, eftersom de krymt i tvätten och några ska säljas på tradera).
Sen hade jag en bra hög som åkte direkt i soptunnan också kan jag lova....

Men puh vad skönt det känns nu!
Även fast klockan är ett snart, så känner jag för att fortsätta rensa bland skor och ytterkläder.
Känns som jag ska passa på att göra det nu när lusten äntligen fallit in....

Lite weird är det dock att städa mitt i natten....

36 comments on “Projekt "Rädda Garderoben"”

 1. åh, det brukar jag med göra! jag har lust att städa sent på kvällarna och natten, och på dagarna, när typ mamma säger åt mig har jag inte ett dugg lust. då vill jag vara ute och fota, umgås med vänner, äta glass och avra allmänt social! sedan är jag alltid dödstrött på morgonen efter för jag är uppe så länge och rensar (som ikväll, har hållt på hela kvällen). mysigare är det faktiskt också på natten..

 2. Jag gjorde exakt samma sak idag! Kändes riktigt bra, älskar när de ser sådär prydligt o snyggt ut.. Tyvärr stannar de sällan så 🙂

 3. Gillar du musik? Eller kanske rentav älskar? Då har jag den rätta bloggen. Ta en titt, lyssna på musik, fäll en kommentar eller diskutera 🙂

 4. Jag borde också rensa i min garderob 😉 Det börjar bli överfullt där nu, och ändå finns det så mycket jag aldrig använder.

 5. Det är otroligt skönt att ha det städat, fast det int varar så länge. Att städa på natten är lite mysigare än på dan tycker jag, inte vet jag varför. kanske för att det är mörkt ute och när man är klar kan man tända lite ljus och vara helt avslappnad och inte har städningen att tänka på! (:

  Förresten, du missar väl inte min tävling va? (:

  http://lisastein.blogg.se/

 6. Jag städar och bakar alltid på konstiga tider - man måste ju utnyttja tiden när man får lust 🙂 Måste följa ditt exempel och rensa min garderob också, men just nu finns inte lusten 😉

 7. Föresten! Nevnarien är ju ditt namn på de alviska språket Guenya eller nåt..x) Men hur fick du reda på det?

  kramkram

 8. Vad heter du på tradera då? om man får se vad för kläder du lägger ut! 😀

 9. Fast det vore ju bättre om du skänkte bort kläderna än slängde dem.. Såvida de inte är helt söndertrasade 😛

 10. Hej! Inte för att det har med inlägget att göra, men jag undrar vilken färg du använder till håret? Tycker det är så fint!

 11. Man städar ju i princip alltid när man minst anar det 🙂 Men huvudsaken är ändå att det blir rent och fint 🙂

 12. Kan du inte visa vad du har i garderoben också (a) Jag vill vekrligen se och få inspiration , jag ÄLSKAR ju din stil !

 13. Haha det är inget konstigt med att städa mitt i natten...brukar jag göra 😉 ofta med dammtrasa och helt rubbet haha

 14. Ajabaja inte slänga bort hela kläder...! Skänk dom i stället till någon organisation som vidarebefordrar dom till någon mindre lyckligt lottad. Det gör jag o det känns bra! Ha det fint!

 15. Jag städar mycket bättre på kvällen och natten. Det är då jag får upp min kamp-anda och då tycker jag faktist att det är ganska kul att städa 😀