KOM IGEN ;D

Haha jag har lite tråkigt…
Så jag ska genomföra ett expriment, om ni är villiga att vara med…
Hur många kommentarer kan ni lyckas få fram på det här inlägget under 24h??

Om ni är med på det så blir de kul o se 😉

Och om nån vill gissa hur många jag kommer få i slutet så go on – den som vinner/kommer närmast får en länk! ;D

Ja ni får skriva hur många ni vill 😉

1 000 responses to “KOM IGEN ;D

 1. Sorry Sebbe, men det va faktiskt Elin själv som var först med kommentaren 😛

  å sen va de ja.. x)

  [en ännu tråkig kommentar från mig x) ]

 2. Det är faktiskt KUL test. Du har fått hittills så många kommenterar så det blir tufft för dig att lotta ut en som får länk. 🙂 Good Luck!

 3. haha, hoppas det är okej att skriva TVÅ kommentarer. eller fler. xD men jag tror du kommer få nått på 400 och uppåt xD hahahaha. en vild gissning. ;P

 4. jag tror jag vill gissa om xD 40 kommentarer på 10 minuter. xD men i så fall borde du få 1440 kommentarer om jag inte räknat fel. xD ahhaha.

 5. Haha oj, typ 600 kanske? Coolt att du känner dig så stor eller vad man ska säga att en länk blir ett fint pris för vinnaren ;P

 6. Jag tror du kommer upp till 500 iaf ;D lite över en timma och nästan 200 kommentarer så mer lär det ju garanterat bli 😀

  Vill bara tipsa dig om att du kan bli veckans blogg hos min blogg ;D nominering fram till midnatt om du vill vara med 🙂 finns i länk till inlägget i sidomenyn

 7. SV:

  Alla måste ju ha hört talas om dem. Särskilt då de oftast får bra kritik i diverse tidningar. Jag tror mer på att kompisen har en och att kompisen rekommenderar just den kameran.

  Eller så är det som med datorer, butikens personal rekommenderar Norton eller F-secure trots att det finns så många fler valmöjligheter som är 1000 ggr bättre och billigare.

 8. SV:

  Precis. Jag misstänker starkt att även du skulle rekommendera just det kameramärke du använder dig av. Och det skulle jag osså göra. Jag har testat kompaktkameror av andra märken, men eftersom jag bara testat dem i någon timme har jag ju faktiskt ingen aning hur de egentligen är.

  Casios felexponering var kanske just mitt handhavandefel (men inte deras digitala bildstabilisator som sög gurka hårt). Panasonics bilder som blev helt marmoriserade var kanske just en sådan inställning för det ändamålet.

  De saker jag gillar gillar heller inte alla andra. Jag vet att t.ex. majoriteten av Canons kompaktkameror går att cracka för att kunna spela spel på dem, använda sig utav raw och ha slutartider på 1/60000 sek, men är andra intresserade av att mecka med mjukvaran öht?

  //Peter

 9. haha du lär få en hel del. med tanke på att du fått 208 kommentarer på bara 1.5 timme så gissar jag på.. uhhm.. 1500 kommentarer. 😉

 10. Hej! Du kommer få VÄLDIGT många kommentarer, gissara 1459… Haha ska alltid vara så löjlig och ta exakta tal XD

 11. 24 timmar är lång tid och i den här takten så lär det ju braka iväg i ett aaaantal inlägg innan det är slut. Men jag gissar på 738 stycken! 😀

 12. Jag hjälper till! 😀

  Dessutom kan jag passa på att påpeka att du är grym, och en av mina nya favoritbloggar. Jag gillar hela den här äkta känslan som du ger.. svårt att förklara, men jag gillar dig och din blogg helt enkelt. 🙂

 13. Det har kommit hur många kommentarer som helst på typ två timmar eller så – haha och det är alltså 22 timmar kvar, det kommer att bli riktigt många tillslut! :')

 14. Här får du en till kommentar!

  Jag tror du kan få ihop ca 800 st. Eller nä, det är ju söndagkväll så då sitter massa folk framför bloggen. Så 850 🙂

 15. men goddagen.. gissar på att de kommer att ligga runt en 743 kommentarer.. men ja har bara en liten fråga.. hur fick du ordning på dina länkar där du har headern?

  kram..

 16. 310 kommentarer tror jag på haha.

  Jag hittade precis hit för att vara ärlig, och jag tänkte bara säga att du har en skitsnygg header.

 17. Hej Elin! Jag tror! du får 470 kommentarer på 24 h för dte är nog fler som har tråkigt idag. Jag t ex = uttråkad

 18. kk menar hur du lyckades länka till dina egna saker hittar itne hur man gör de.. sry för att ja frgåga men var bara tvungen;)

 19. Let's krasch the kommentera-funktionen.. haha. Du har verkligen tråkigt.

  Jag tror på 1856 st. Minst över 1000 måste det ju bli iaf.

 20. Hej å hå, det var inte lite kommentarer du får… ^^ Fast det är du värd, det är inte många som klarar av att blogga utan att berätta för mycket privat. Hedersvärt tycker jag!

  Jag chansar på att du kommer att få närmare 3580 kommentarer. Kanske tog jag i överhand, kanske inte. Ska bli spännande att se!

  Ha en superb dag! ^^

 21. hmmm… jag är kommentar nr. 381 (hedersvärd plats det där!) så jag gissar på att du kommer få 650 st. kommentarer totalt. Får se om jag är närmast (hoppas, hoppas, hoppas!!)

  hihi, BTW – för er som orkar: kolla in min blogg 🙂

 22. fasen… insåg att folk spamar kommentarerna nu så du komemr få lååångt över 650 kommentarer som jag gissade på…!

  (Dessutom blev jag inte kommentar nr. 381 – det var två små "jävlar" som hann före mig :()

 23. Haha, ja vad ska man gissa på, 760 st kanske! Om inte annat får jag gissa igen senare ;P eller kommentera tills du har 760. Trevlig kväll!

 24. Hmm svårt. Jag tror du kommer ha närmare 900st? Oj det kanske blir mer? Det ökar ju bara mer och mer när man uppdaterar sidan!

  Haha Kram

 25. Ville bara passa på att säga att du är så sjukt duktig på att fota och rita, har kollat in hos dig då och då förr. Men nu har jag fastnat totalt och är inne varje dag och har dig på bloggkoll..

  Ps: Jag gissar på att du får 1718 kommentarer på inlägget 😉

 26. hmmm. på 3,5 timmar har du fått 416 kommentarer… well, 417 med den här om ingen annan hinner kommenterar innan. då blir det ungefär 118,5 kommentarer i timmen, i runda slängar. multiplicerar man det med 24 blir det 2846. fast då får man förstås räkna med att det inte kommer in lika mkt på natten. så min gissning landar på… 1900?

  hah. jag har för lite att göra idag. can you tell?

 27. hmm jadu, hur många kommentarer kommer du att få inom loppet av 24timmar? Jag tror nog att det blir någonstanns runt 1500? 2000? tja, inte vet jag! haha 😛

 28. 872 inlägg tror ja! =D haha men de kommer nog bli jobbigt för dig att läsa igenom alla kommentarer för att se vem som kom närmst, tror du inte ? 😉 hehe

 29. nu är du övers på mest aktiva listan! jag tror att du kommer få mer än 1000 kommentarer iaf. kanske 1500?

 30. Jag har alltid tänkt på att om jag hade haft en stor blogg hade jag velat testa detta, kul att se hur mkt kommentarer man kan få lixsom.

  Det är ju igentligen bara en liten del av ens läsare som utrycker sig och kommenterar ens inlägg.

  SKOJ:D

 31. och du ska kolla igneom varenda länk som har kommit närmast:P haha men okej jag gissar på

  1135 kommentarer:P