Blondin? Nej tack!

38

Haha, jag som blondin? Här ser ni ett skräckexempel!
Sanna håller på och blonderar utväxten och jag larvar mig med hårförlängningen som hon köpt sig. Men ärligt, tror ni inte jag skulle vara het som blondie?

…not…. 😉

38 responses to “Blondin? Nej tack!

  1. haha, det där är ju typ håret som jag vill ha 😛 fast jag vill ha med ditt rufs, inte så platt. och lugg också. Har precis börjat spara, hoppas ha lite längd till studenten, men då har jag säkert ångrat mig och blivit korthårig brunett istället, haha ^^

    och nja, du skulle nog inte passa som blondin…. 😛

  2. Hallå där! Du passar bättre i ditt bruna men Vet du kanske vart hon införskaffat sin förlängning? Har exakt den färgen o tänkte köpa mig längre hår! =)

  3. Hmm, du passar bäst i Brunt just nu iallfall. Men du skulle säkert se bra ut i blont om du tog dig tiden att fixa allt där till 😉

  4. Jag såg dig när du gick förbi statyn vid Hoppets torg. Jag kände igen dig på dina kläder (:

  5. Du skulle iofs passa i askblondt! Älskar ditt hår för övrigt. Själv så fick man det avklippt p g a impulsklippning hos en pruttfrisör. Hädanefter har det varit kort men nu ska jag spara (det kommer ta 5 år innan jag får tillbaka det "gamla", haha).

  6. Hade lätt velat se dig som "riktig" blondin på den där bilden du la in för ett tag sen, men hela bilden 😉 Men du har så otroligt snyggt hår nu så.. blondera inte 🙂

  7. Haha okej jag måste nog hålla med dig. Jag tycker du ska hålla dig till mörkt hår, det passar dig alldeles utmärkt och man kan ju inte heller passa i allt 😉 Så mörkt ska det va på Elin. Puss!

  8. haha. nej, nej! Du e en äkta brunett! 😀 konstigt att vissa passar bäst i hårfärgen som är raka motsatsen till va de har egentligen (ljust/mörkt osv ;P)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.