Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Nevnarien i SKLT

64 comments on “Nevnarien i SKLT”

 1. Gud var roligt 🙂
  Jag är avundsjuk, riktigt avundsjuk 🙂 du är så duktig på det mesta verkar det som 😉

  Ha en underbar helg!
  Kram

 2. Men vad roligt !

  Grattis

  Jag har ju hört att du ska få vara med i tidningen men kul att få läsa hela artikeln. Jag har ju inte den tidningen där jag bor.

  Grattis grattis !

 3. Jag är så glad för din skull elin! 😀
  & du ska veta att jag håller fortfarande utkik när jag befinner
  mig i torpa området haha ;D
  Ha en fortsatt bra dag! 🙂

 4. föresten.. hur söt få man egentligen vara? Mitt hjärta tog ett litet skutt när jag läste de fina raderna mot slutet! Tack underbara Elin. Du ska veta att det är ömsesidigt ♥

 5. Hej! Vad kul att läsa om dig:) Jag är en av läsarna men jag är nästan dubbel så gammal som dig, men beroende bloggare jag med 🙂

 6. Skapliga kopian; http://matildahammar.blogg.se/ eller har jag fel? Du kanske får ett par såna här per dag, små "rapporter". Men asså, det här var skrämmande när jag råkade hamna hos henne. Skrämmande, verkligen.

  Och en kommentar till henne från nån annan löd: Åh vad jag gillar din blogg! Du försöker inte likna nån annan det är bara DU DU DU!.

  Då dog jag.

 7. fy va kul 🙂 Läste artikeln med, bra svarat på frågorna ::)
  sv: mm de e i inlägget ikonen till att ladda upp bilder försvunnit 🙁 hoppas verkligen den kommer dit igen annars vill jag byta tillbaka!

 8. GRATTIS! :DDD
  jag tycker att det är bra att bloggar som INTE handlar om mode får vara lite i rampljuset! har börjat tröttna på alla modebloggar nu..