Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Turkos dans

image1324

59 comments on “Turkos dans”

 1. Så snygg! Jag har dock skitsvårt för turkost så hade gillat den ännu mer i typ... ja, vilken annan färg som helst. Hahah.

 2. Tjena, du var en duktig tjej du!
  sådär så man blir riktigt avis.
  grymt jobbat alltså med alla illustrationer!

 3. gud. vill ge dej största berömm !fick upp ögonen för dej idag när jag såg den otroligt fina bilden du gjort av lisa. helt klockren.
  du är grym , ta åt dej 🙂

 4. Herregud elin, du är ju helt fantastisk. Ibland undrar jag över varför du jobbar på posten, detta är vad du ska göra i helhet. Du skulle gå långt. Kör hårt tjejen, du är så gym och har liksom kenza den absolut bästa bloggen på nätet tycker jag!

  Ha en bra kväll!

 5. Nevnarien: Jo det är sant det brukar oftast vara så.
  Lade fram ett försiktigt förslag iaf ifall du blev sugen på att prova 😉
  Keep up the good work, alltid lika kul att kika in på dina illustrationer.

 6. Oj! Blir lite förskräckt. Den ser påfallande lik en vattenfärgsteckning jag gjorde som yngre. Jag gjorde min i orange-rött. 🙂
  Bäst att lägga till: min teckning av mina tjejer har jag inte visat någon, för jag målar bara för byrålådan. Så det var lite hårresande att se detta.
  Du är så talangfull, Elin! 🙂

 7. Hej hur går det för dig nu för tiden. Det är så roligt att följa din utvecklig. Vet inte om du minns att vi pratat om just yrket illustratör innan dina framgångar. Det är så kul att se att du tar tillvara på din talang. Övening ger färdighet

 8. du har blivit mycket bättre på att göra illustrationer på senaste tiden tycker jag 🙂 De där "Gissa bloggerskan" är mer detaljerade, good work! keep it up.

 9. Men det är ju bra lön 😉 Och det är ju värt mkt att jobba med ngt man tycker är roligt oxå 😉
  Ps: Fina illustrationer du gör! 🙂

 10. Härlig! ^^, Jag gillar att de har svarta kroppar. Det blir spännande på något vis... och väldigt färgklicks-aktigt när du väl sätter färg på kläderna och håret. Snyggt!

 11. det var tråkigt att läsa att du inte gör några illustrationer till andra för närvarande. men om du ändrar dig, så är jag intresserad att få denna bild utskriven på fotopapper eller dylikt. om du skulle vilja sätta något pris på den eller så, så kan du ju höra av dig för jag är grymt imponerad och väldigt intresserad av denna illustration! tack på förhand.

 12. Hej. Jag har letat efter en bra bild på en tjej som står och gör en pose. Så jag undrar om jag skulle kunna printa denna bild. För jag ska måla på min vita vägg på mitt rum. 🙂 ?

  Eller denna bild!

 13. Jösses vilka fina bilder!! Denna var riktigt snygg, älskar enkla, rena bilder och färgkombinationen mörkt och knallfärgat! Riktigt, riktigt snyggt!