26 responses to “Pink lady

 1. Snygg! Älskar såna “vectorfigurer”. Försöker lära mig att rita såna just nu, eftersom att det är lättare än att fixa en “normal” vectorfigur 🙂

  /Essi

 2. Den där typen av illustrationer, siluetter med färg”detaljer”, är så underbara. Tryck den på ryggen på en tröja och jag köper den direkt.

 3. Oh I love it. Älskar färgerna, denna lila färg har varit min favorit sen dagis. Trycker ni denna på tröja har ni en köpare garanterat. 🙂 (det har ni iof iaf)

 4. Det är det här jag menar.. du fortsätter utvecklas, hittar något nytt och byter stil men man ser ändå att det är din prägel på det. Ååh! Fortsätt. ^^, Dina illustrationer är underbara och du inspirerar så härligt!

  Grymt snygg bild!

 5. Jättesnygg bild! Om man tänker sig att klänningen och håret skulle vara svart också, vad kallas en sådan teckning? Vill jättegärna veta, älskar din blogg, älskar dig!! FORTSÄTT SKRIVA! 😀

 6. Hej igen, du gör inte illustrationer åt andra va, eller jag menar uvet om jag ber om det, ville bara kolla. Förstår absolut om du inte skulle göra de för då hade du ju liksom inte gjort något annat, flåt om du tycker det är jobbigt om alla frågar hela tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart
 • No products in the cart.