Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

På håret

image1443

Jag tror jag har hittat en av de avgörande faktorerna till min dåliga dag: Håret.
Håret som alltid ska va så perfekt och fluffigt på Nevnarien.

Idag är det skitigt och dessutom uppsatt.
Skitigt, för att det känns onödigt att duscha när jag ska träna ikväll.
Och jag har någonting emot uppsatt hår.
Knuten är visserligen fin och jag kan få till världens bästa hästsvans, men jag trivs inte i det alls. tycker jag ser konstig ut framifrån. Blä.
Måste försöka vänja av mig med det där.
För på alla andra är det så himla snyggt med knut och hästsvans.

I-landsproblematik.

28 comments on “På håret”

 1. ne inte på alla ;P
  Jag har det ibland, jag tycker också att jag ser så konstig ut, samma med kompisarna andra tycker att man passar, andra inte. Man får lyssna på sig själv helt enkelt. (A)

 2. Jag känner faktsikt igen mig i det där.. Jag tycker inte alls att jag passar i uppsatt hår. Fast jag vet inte 😛 Det kanske bara är så att man inte är van vid att se sig själv i det..
  jag vet inte 😛 För mig är det nog så.. 😛

 3. Känner igen mig i det där! Passar verkligen inte i uppsatt hår och har det nästan aldrig publikt. Fluffigt och utsläppt ska det va ;p
  Jobbigt att alla andra passar i det -.-' Det vore så simpelt och skönt att bara kunna sätta upp det och känna sig snygg liksom!

 4. Skitsnyggt ju! Keep up the good work. Din blogg är den första som jag verkligen tycker om. Ville bara säga det 🙂 Man känner att den är du, du spelar inte. Fortsätt så 😀

 5. Jag har samma problem. Vill ha uppsatt hår för på alla andra är det så snyggt men på mig själv så ser jag bara konstig ut :/ Fast på den där bilden var du satan så snygg ;D

 6. Jag tycker du har en smal och snygg hals, som gjord för uppsatt hår. Så kvinnligt o sensuellt. =)

 7. tyckte knuten var riktigt snygg. 😀

  själv har jag stora problem med mitt hår. rakt, tunnt, fult 😛 haha.

  ha en trevlig söndag!

 8. Men då borde ju dom prata coolt iaf 😛 Somrarna uppe i norrland är ju det finaste som finns, ju längre upp desto finare 🙂 Du borde åka dit och fota!

 9. Aaaaaw.. Men det är ju bara så jag känner elin 🙂 jag vill bara att du ska veta att att du verkligen betyder massor för mig, Att du är uppskattad till tusen! Jag vet att vi nämnt det flera gånger tidigare men allvarligt. När du var här hemma hos mig så kändes det precis som att vi alltid hade varit vänner. Allt liksom bara var så himla naturligt. Det är så sjukt att man kan känna så starkt för någon fast att man bara träffats 3 gånger!
  Hur som helst är du en liten solstråle och ett vackert stjärnskott... bara genom att just vara dig själv 🙂 Jag tror lite det är därför du ibland känner dig ful! Jag menar.. Hur lätt är det att se hur fin man är när man blir bländad av sina egna solstrålar i spegeln?

 10. JAG KÄNNER IGEN MIG ! ;O
  jag försöker alltid att få mitt hår så stort som möjligt. men vissa dagar är hopplösa! då blir det tofs, och det hatar jag!