37 responses to “Nu var det länge sen!!!

 1. Har ingen aning om vem den där Lisa är.. 😛

  Men en grej jag tycker är lite ”störig” eller vad man ska säga, är att din blogg tar en stund att ladda.. längre än de flesta andra bloggar. Man kommer in på en gång, men det tar ett tag innan man kan scrolla ner, om du förstår vad jag menar. Fast det kanske bara är så för mig?

 2. Schnygg! Inte för att jag kände igen henne men ändå, det gjorde ju alla andra.
  Tack för ditt beröm förresten 🙂 Det kommer fler snyggingar imorgon.

 3. Herregud, bilden är underbar, ser inte alls ut som den är målad i datorn, utan på en sådan vit duk. Visst alla dina bilder är super, men den här är enorm! Känslan i den här är helt annorlunda jämfört med alla andra. Den ser nästintill levande ut!

 4. Shiet! Du är verkligen grym på det där! Förutom att du gjorde ett mästerverk fick du mig även att besöka tjejens blogg för första gången vilket ledde till att jag blev fast! Haha:D Nu har jag ännu en prenumeration på bloggkoll:P Måste hålla med dig om att hon är fantastiskt söt! Sedan blev jag väldigt förvånad över att hon skrev så moget och korrekt trots sin unga ålder, hon imponerar!
  Nu ska jag sova, Godnatt! 🙂

 5. Herreguud vad snygg! Det här måste vara den bästa du har gjort. Och jaao, Lisa är skitsnygg, så det kanske inte är så konstigt.

 6. Jag gillar att du fångat hennes söta posering och oskyldiga ansikte. det var dom sakerna som gjorde att jag såg direkt vem det var 🙂

 7. Nej men Gud! Du är ju helt fantastisk!
  Vilken chock jag fick när jag ser mig själv så här, tusen Tack. Okej att jag visar upp med länk på bloggen?

  Puss på dig. 🙂

 8. Oh my god. Har nog aldrigt tidigare sett någon göra så fina och egna porträtt. Du har verkligen en unik stil som jag gillae. Önskar innerligt att jag kunde handskas så bra med penna… men en sak förstår jag inte.. Utgår du ifrån ett foto eller ritar du bara? Hur kan du få skuggan så perfekt? 😀 Jag blev helt stum.
  Fortsätt likadant tjejen! 😀

 9. Man såg verkligen direkt att dte var Lisa, ingen tvekan om den saken.
  måste säga att denna var en av de bästa d8u gjort, riktigt riktigt fin 🙂

 10. Vilken fin bild på Lisa, du har verkligen talang. Lisa e så cool. Svar: det e typ nån 100 kvar, så det gäller att kommentera då och då.

 11. Alltså, Elin. DU ÄR GRYM! ^^,
  Riktigt riktigt likt! Och du har lyckats få dit hennes klockrena ”hand-pose” också. 😉
  Grymt fint! Och lisa är ju underbart söt också ^^,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.