30 responses to “Nakenhet

 1. oh snyggt 😛
  Tack, känns verkligen härligt o va utan tandställningen, o kunna känna sina egna tänder me tungan bara en ssån sak.. haha.
  När får du din?
  Puss & kram 🙂

 2. Wow! jag älskar dina illustrationer! Sådana dom denna skulle du säkerligen kunna göra pengar på. För vilken tjej skulle inte vilja ha ett sådant självporträtt på väggen. 😉
  Ha en bra dag!

 3. Snyggt Elin! Jag tänkte på en sak, när du illustrerar människor, hur går du till väga då? Jag själv jobbar ju som illustratöt på reklambyrå och illustrerar just mycket människor och även såklart andra saker också, alltid i Illustrator. Skulle vara kul att se hur du går till väga för att bygga upp dem.

  Själv börjar jag alltid med konturer och linjer, därefter fyller jag på med färgfält och sist med skuggor. Allt i olika lager.

 4. Hejsan 🙂
  Jag undrar om du har något tips på en bra sida där man kan lära sig illustrera i CS2? Jag har försökt men har verkligen noll koll!

  Tacksam för svar! //Elin

 5. Jag DIGGAR den här bilden.

  Och jag tänkte tatuera mig, och fick den här som inspiration, så jag tänkte kolla med dig ifall det är okej för dig att man tar bilden och skissar om på den lite kanske och sedan tatuerar, skulle vara underbart att ha din tillåtelse, den finns trots allt ute på google om man söker på "pinuppa" så tror folk sett den ett tag, men vore gullgt om du kunde svara 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.