Hammerfall ffs!

11

image1437
BILD: Aftonbladet.

Tyckte väl att jag kände igen det där ansiktet när jag slog på teven och kollade körslaget….
Jag måste vara väldigt lättpåverkad, med tanke på att programmet gick från "slötittarkvalité" till asbra på två sekunder, bara för att sångaren i en av mina favoritband var med 😛

11 responses to “Hammerfall ffs!

  1. De förtjänar verkligen att vinna. Själv tittar jag mest för att jag är lite småförtjust i ”någon”. Hrm.

  2. Brukar inte lyssna på hammerfall, men älskar honom ändå. Idag blev jag helt lyrisk och sprang runt i en cirkel efter att hans kör uppträtt med sin andra låt. Vojnevojne

  3. Träffade grabbarna i hammerfall i en skivbutik, de var där i hemlighet för att signera skivor. Vart lite överraskad när jag klev in och såg grabbarna där. Oscar Dronjak åkte runt som en tog på en datorstol genom hela butiken. Köpte deras platta och fick den signerad på plats.

  4. Själv hejar jag på Boden, dessutom är jag syster till en av tjejerna i bodenkören, tror nog att det blir brolle och cans i finalen..

  5. Haha ja, helt klart! gammal hårdrockare som jag är så är ju självklart Team cans favoriten i körslaget. Tycker det är så otroligt kul att titta på körslaget när han är med. hejar stort på dom. Deras version av O Fortuna var magnifikt, helt sjukt jävla bra var det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.