Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Stå inte naken i köket, vad du än gör

image425Våra grannar här mitt emot... De borde ha sett en hel del vid det här laget...
Jag är inte van vid att bo i en sån här typ av lägenhet. Jag är inte van vid att det är så mycket insyn...
Och nånstans inne i min lilla hjärna borde jag väl förstå att det inte är okej att stå och dansa när man har taklampan tänd och det är mörkt ute?
jag borde också förstå att det inte är så smart att gå omkring topless på morgonen för att jag inte orkar klä på mig. Inte när man sätter sig vid datorn precis intill fönstret...
Eller när Erik... mja... jag kanske inte ska nämna mer. 😉

Ni förstår säkert vad jag menar.
Men det förstår tydligen inte jag, för jag kommer ändå fortsätta glömma att jag har grannar.
Som jag brukar.

9 comments on “Stå inte naken i köket, vad du än gör”

 1. hahaha fan va kuuul ;D Jaa jag veeeet, folk har helt förutfattade meningar om hårdrockare, är man söt tjej kan man absolut inte lyssna på sån musik, tycker folk typ ;P hahaha..

 2. haha ibland är det lätt att glömma! jo jag trivs men skulle absolut inte bo här för alltid. blir till januari! men förstår vad du menar med alla känner alla. usch för det alltså! (:

 3. Min kära syster har inte riktigt förstått det där med insyn heller.. Inte för att jag är så mycket bättre, men jag byter ialla fall inte om till ridkläder på balkongen (Och det har ingenting med att göra att jag inte vanligtvis tar på mig ridkläder eftersom att jag inte rider)!

 4. Nej man ska inte stå och dansa när man bor i lägenhet där folk har insyn, men man glömmer lätt bort det ibland 🙂
  Vet inte om det är jag som är ute och cyklar nu men jag har till minnes att vi gick i samma klass sjuan, åttan på djäkne, jag flyttade sedan till östersund.

 5. Du är inte ensamm. Jag och pappa såg en kille som dansa i sitt kök på kvällen när jag och pappa skulle köpa godis. Och han hade tänd lampa och hade på sej kallingar. Hahahaha!!! Såg ganska rolit ut!;D

 6. Dansa är väl OK, då har du ju kul och ett liv du gillar eller hur!?! Dansa topless...eh? Nja, är väl lite mer tanklöst, och om ni ....utan att dra för ?! MYCKET tanklöst, men fortfarande har du ett liv.... Det kanske kommer med tiden att komma ihåg - GARDINERNA!=)

 7. Haha, jag är precis likadan!
  Jag är ju van att bo på landet där närmsta granne inte var rätt utanför fönstret, haha.

 8. Skrev ett inlägg hos mamma din till dig angående detta...kolla där. Under inlägget "stora projekt på gång"

 9. Det är en gubbe i vårat område som alltid lagar mat naken :/ Han bor på bottenvåningen, bredvid en gata x)