Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Min snorlila morgonrock

image483

Visst är min morgonrock snyyyyyygg? 😉
Erik sa först att den skulle antändas jätte lätt om det började brinna. 
"Det skulle bara säga tjouupp".
Sen sa han att han tycker den är ful och att den luktar skit.

Okeeeej... hur ska jag tolka detta?
Var det en ovanlig typ av beröm... eller?

6 comments on “Min snorlila morgonrock”

 1. Ingen kan ha missat Livs blogg som skrev om hennes bröstcancer och att hon idag skulle somna in. Alla har olika åsikter om bloggen ifall hon skriver sanning eller inte. Vad tror du? Är bloggen bara fejk?
  (hennes blogg: colourfulmiracles.blogg.se)

 2. Det är egentligen bra ointressant att debattera om den var falsk eller sann. Visst tillhör jag den som drog igång det här i och med att jag skrev att vi inte har aktiv dödshjälp i Sverige (man kan således INTE bestämma dödsdag då man har bröstcancer).
  Att jag ens kommenterade det, beror på att man gör ANDRA ledsna om man får andra med diagnosen bröstcancer att tro att de kan bestämma dödsdag. Det är oerhört förnedrande att sådant kan spridas. Det andra märkliga i hennes blogg var hennes speciella behandlingar som får en att misstro vår cancervård. Oerhört dumt, då vår cancervård är jättebra! Vården i livets slutskede är proffsigt och bra, inte alls som hon skrev.
  Min svärmor har dött i bröstcancer och det fanns ingenting i hennes blogg som ens var ungefär likadant. Alla som har en anhörig som dött i denna jävliga sjukdom blir förbannat stötta av en sådan här bloggerska och det OAVSETT den var verklig eller ej. Jag är anhörig och bloggen väckte anstöt och ärligt talat så skulle en debatt om bloggens vara eller inte vara precis lika anstötande. Låt detta bara vara. Det dör flera tusen kvinnor varje år i bröstcancer. Skänk dem en tanke istället för att bara debattera. Eller ännu hellre, gå och ge bort lite pengar till cancerfonden, så att vi kan börja rädda fler liv.

 3. Eriks kommentarer får mej att tro att du får en ny morgonrock i julklapp av honom....! =)
  Om den luktar illa, prova att tvätta den...=))