Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Världens klantigaste brud ;)

image596
Hej, kära läsare!
Låt mig presentera en tjej, som igår vann den ärofyllda titeln:
"Världens klantigaste brud 2007".

Det var jag själv som hade äran att hålla i Klantighetsgalan detta året. Det var jag själv som var med och nominerade. Det var också jag som utsåg en (överlägsen) vinnare. 😛

Så, vad gjorde henne till vinnare?
Jo, hon lyckades med konststycket att tappa sin mobil i ett glas juice och skratta åt det. (Aaa.. ända till hon upptäckte att den inte gick att använda mer förstås).
Hon förtjänar en applåd 🙂

EDIT: Jag tror jag själv kom tvåa i tävlingen nyss... När jag svingade min arm vilt i luften och tappade greppet om min mobil så att den gick i fyra delar... Smart... Varför svingade jag armen överhuvudtaget??

9 comments on “Världens klantigaste brud ;)”

 1. Hahah! Bravo!
  en av mina kompisar kommer nog som värdig tvåa. Hon tappade sin iPod i Toalettstolen, tog upp den, och upptäckte att den funkade. Två dagar senare gjorde on samma sak. Tappade sin iPod i toalettstolen, tog upp den, men upptäckte den här gången att den inte funkade.. ;D

 2. Haha.. Soft! Råkade göra ungefär samma sak som du en gång. Förstår inte varför man är så dum iblan:P Haha

 3. M, en kompis till mig, går in på Munken, får syn på sin polare Jerker som lutar sig ner vid frukt- och grönsaksdisken, och tänker:
  Nu ska här kännas att det är JAG som hälsar på honom.
  Så M går med raska steg fram till J och daskar till honom i arslet, modell fullträff, du vet sådär så det börjar svida i handen och vrålar:
  HEJ PÅ DIG JERKER!
  "jerker reser på sig och visar sig vara en dam i övre medelåldern... PINIT?!

 4. haha, jag har också gjort den tabben. fast jag erhm.. blev sur på alarmsignalen på mobilen och skulle stänga av den men råkade svepa ner den i ett vattenglas som stod på golvet..