16 responses to “Animerad Bacon

 1. skulle verkligen behöva hjälp med min blogg! Man ser inga kommentarer och länkarna till kommentarerna är röda :/ Segt! Kan du hjälpa mig? [email protected]

  eller svara i min blogg!

  Tack på förhand

 2. Jag får verkligen inte till det, även om jag gjorde som du sa :S Jag är extremt oteknisk! Är det okej om du tar inloggningsuppgifterna och fixar det?

 3. Hej! Fick tips om att du skulle vara duktig på att hanskas med designen på bloggen och det verkar du vara också (: Jag har nyss kommit igång och stött på ett problem som jag inte verkar kunna lösa. Mitt “innehåll” och “sidkolumn” har smitit iväg och är mer högerställd än headern. Vet du hur jag får tillbaka dom? (Kollar du på min blogg förstår du nog vad jag menar(:) Jättesnällt om du vet (:
  / M

 4. gå in på mina favorit länkar så hittar du adressen under meningslösa .. kolla de andra sidorna med.. skit roliga… poke the pinguin.. as kul.. hahah!!

  och ang tänder… min kusin fick nyligen pröjsa över 15.000 för att fixa sina tänder. det är typ mitt skräck senario.. därför går jag regelbundet för att slippa betala en super summa och ligga i flera timmar i den där läskiga stolen…

  ha en trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart
 • No products in the cart.