fbpx

Animerad Bacon

Animerad BaconJag är sugen på bacon.
Det är salt och gott.
Sen kan det tydligen dansa också ^^

16 kommentarer

Kommenterarens avatar

skulle verkligen behöva hjälp med min blogg! Man ser inga kommentarer och länkarna till kommentarerna är röda :/ Segt! Kan du hjälpa mig? louiseschaffrath@hotmail.com

eller svara i min blogg!

Tack på förhand

Kommenterarens avatar

Om du får mina inloggningsuppgifter, kan du gå in och fixa det då? =)

Kommenterarens avatar

Jag får verkligen inte till det, även om jag gjorde som du sa :S Jag är extremt oteknisk! Är det okej om du tar inloggningsuppgifterna och fixar det?

Kommenterarens avatar

jag skickar ett mail iallafall med uppgifterna =)

Kommenterarens avatar

Hej! Fick tips om att du skulle vara duktig på att hanskas med designen på bloggen och det verkar du vara också (: Jag har nyss kommit igång och stött på ett problem som jag inte verkar kunna lösa. Mitt ”innehåll” och ”sidkolumn” har smitit iväg och är mer högerställd än headern. Vet du hur jag får tillbaka dom? (Kollar du på min blogg förstår du nog vad jag menar(:) Jättesnällt om du vet (:
/ M

Kommenterarens avatar

Ok, tack ändå. Jag ska leta vidare (:

Kommenterarens avatar

gå in på mina favorit länkar så hittar du adressen under meningslösa .. kolla de andra sidorna med.. skit roliga… poke the pinguin.. as kul.. hahah!!

och ang tänder… min kusin fick nyligen pröjsa över 15.000 för att fixa sina tänder. det är typ mitt skräck senario.. därför går jag regelbundet för att slippa betala en super summa och ligga i flera timmar i den där läskiga stolen…

ha en trevlig kväll!

Kommenterarens avatar

Inte kan man väl äta upp ett sånt salt (söt) litet bacon!?!

Kommentera