Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Nu är det krig - igen.

54514-817Det är inte tvättstugan den här gången...
Men kolla bilden här bredvid! En som är lika hårfixerad som jag borde se med en gång! (?)
Varje dag... Varje sketen morgon sliter jag som ett djur för att mitt hår ska få den där perfekta volymiga rockiga känslan.
And every single day is a failure....
Och så kollar du den här.
Jag har haft en slarvig knut hela dagen och ska precis gå och och lägga mig... jaaa dååå passar det minsann! 

Sen, försök bortse från mina ögon på bilden... Jag har bara just upptäckt det och lagt på min fulaste "I wanna kill you"-grimas.

7 comments on “Nu är det krig - igen.”

 1. Jag är rätt så hårfixerad måste jag erkänna, men jag såg faktiskt INTE något särskilt med kortet, förutom dina ögon då. (om blickar kunde döda...):)
  Du är ju för tusan alltid snygg i håret ju...!?

 2. I know the feeling!
  Jag gick just in i badrummet för att tvätta håret för att mamma ska sgöra en inbakat fläta så jag får lockigt hår imorgon, och så ser mitt hår typ perfekt ut! Precis som jag vill ha det, med lite smålockar och volym, men så vet man att allt kommer bli försört så fort man lägger si på kudden... =/

 3. Aah det där känns välbekant! Volymen är snygg efter håruppsättning!
  Prova att sova med antingen massa hålnålar i med håret i små ihoprullade tussar, eller att du sover med någon slags tofsgrej, förutsatt att det ändå blir ganska bekvämt att sova. 😛
  Mitt hår blev rätt tufft (innan jag permanentade det, har permanentat/krull/stort hår numera) när jag satte upp värsta hårnåle-frisyren.. 😀 snacka om volym!