Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Gamla damer

En liten utmaning, eftersom jag bara ritar unga människor annars ^^

image802

Här har vi två damer i sina bästa år! De heter Gull-britt och Erna och kommer från Frälsningsarmén. Tillsammans med  kostymnissen är de en del i ett projekt som vi driver i skolan (som för övrigt ska vara klart att redovisa i övermorgon, så jag har lite smått panik...)
Jag hatar verkligen muntliga redovisningar. Denna gången har jag dock inte stressat upp mig så mycket, men vi får se hur likblek jag är precis innan....

12 comments on “Gamla damer”

 1. Hello, undrar vad du har för teckensnitt på designen du gjort för Colaburk.blogg.se, texten där det står colaburk.blogg.se . Vore jätte schysst om du sa det 😀 Ha det fint! (lite rörig kommentar hehe) Snygga damer btw;)

 2. Ser du vad du kan!!!! Det trodde du inte själv eller hur?!! Jättefina gamla damer, den bilden ser jag ofta på stan... 🙂

 3. Riktigt snyggt!
  Imponerad!!
  Det ser verkligt ut och man får en bild av hur de skulle kunna se ut i verkligheten.. Bra gjort!

 4. Åh, de är verkligen underbara! Gillar din stil, du förenklar precis rätt, tycker jag. Det ser så lätt ut, men det är verkligen en konst att kunna dra fram det viktigaste i ett motiv sådär. Bra jobbat!

 5. Hej!

  Fina gamla tanter!Hi,hi.

  Jag är just en,snart,65.Har börjat en blogg,men vet inte riktigt hur jag får den snygg som jag vill ha den.Skulle man kunna få kopiera dina tanter?

  Jag ritar själv rätt så bra men jag har ingen scanner.