Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Fan att den blev så suddig då

Jag hatar folk som lägger upp suddiga kort, för man ser typ inget, men nu gör jag det själv, så jag ska nog hålla tyst i fortsättningen tror jag.. haha

image806

Glada ska man va, eller hur? ^^
Ibland känner jag mig som världens nördigaste flickvän. Ja, som hon i en av de nyare teliareklamerna, när hon är helt beroende av msn och till och med har de på mobilen... haha. Fast i mitt fall är det mer så att jag är beroende av bloggen (och msn, bilddagboken och illustrator också).
Måste skärpa mig!

Fast jag får nog lite hjälp att skärpa mig nu resten av året...
Om en vecka åker jag till Skara för att fira jul... Jobbar veckan innan och veckan efter julafton på posten i Lidköping, så då kommer ju dagarna vara fulla... Sen kommer Erik upp över juldagarna för att fira jul med mig. Skaravisiten avslutas med klass-återträff-fest den 28:e och lagom till jag kommer hem till Jönköping igen, så far jag och Erik ner till Malmö för att fira nyår där...
Huh.
Det kommer bli hektiskt, men kul 🙂

Hur ser resten av året 2007 ut för er? 🙂

13 comments on “Fan att den blev så suddig då”

 1. Haha, jag hatar också suddiga bilder 😉

  Jag ska försöka hålla mig festfri fram till nyår. Har faktiskt hållt mig hemma i hela 3 helger nu! Det behövs.. Annars har jag ingenting planerat. Jag bara glider 😀

 2. Det är helt konstigt faktiskt, men vi ser alla fram emot det! Hanna kom i extas, "va, 2 veckor"?!!
  Har städat GRUNDLIGT i "ditt" sovrum. Nu doftar det rent och är ett riktigt SOVrum faktiskt. Allt skräp är borta!! Och nya gardiner har du fått!!
  Vi längtar efter dej!

 3. Uj! Jag börjar känna en viss stress över att det inte är så lång tid kvar av detta år. Den 20e åker jag hem och firar jul och den 25e till grabben.
  Hinner vi baka lussekatter innan du drar hem?
  Ska förmodligen ha julfest med klassen nästa vecka någongång så det kan hända att det är en del förberedelser för den nästa vecka...

  Kram på dig!

 4. Jag är inte riktigt så pigg än så jag måste nog vänta någon dag med att baka och pyssla. Sen beror det lite på vad klassen planerar. Eventuellt kanske torsdag eftermiddag kan gå om inte klassen planerar julbord.
  Vi kan väl höras av på tisdag då jag vet mer 🙂
  Kramar!

 5. Ja du resten av året verkar bli såhär:jobb, sjukhus, jobb, tandläkarhelvetet, semester, julfirande, jobb och sen firar vi in det nya året!
  Vi ses när du kommer tillbaka till byn!
  Kram Linda!

 6. släktingar har skilt sig, så det blir en jul hemma. den 28 åker vi finlandsfärja och sen firar vi nyår med moster 🙂

 7. Det låter som en hektisk tid du ha framför dig. Själv kommer jag ägna veckorna åt julklappshysterin, jobb och fest. Utgång i skara på juldagen?

 8. aww, det är jobbigt när suddiga bilder blir suddiga. (haha) Speciellt om det annars var ett toppen-tillfälle... uhm.