full screen header

Kom och lyssna på mig på Fotomässan i helgen!

 
 
 
 
Ni har varit ett gäng som DM'at mig när jag varit och haft föreläsningar på Fotoskolan STHLM och June Fotoskola, och skrivit att det varit synd att det inte varit "öppna" föreläsningar. Jag tycker att det är supernajs att vara på slutna platser och prata med en begränsad skara människor, men nu är det dags att öppna mig lite mer!
 
Så i helgen kommer jag att befinna mig på Fotomässan i dagarna tre och prata om fotografi och egenföretagande i Focus Nordics monter! Och det skulle vara så kul om ni kom och lyssnade och hängde lite med mig efteråt! Såhär ser schemat ut:
 
Fredag
13.30-14.15: Jag pratar och svarar på frågor om mitt Bauer-projekt. Hur jag gick till väga, tankegångar, planer, genomförande och om montage-delen såklart. Jag pratar även om vikten av att jobba med personliga projekt.
 
Lördag
12.30-13.15: Jag och Emelie Ohlsson pratar om hur vi jobbar med Sociala Medier i vårt företag.
 
Söndag
12.30-13.15: Jag och Emelie pratar om entreprenörskap och om hur vi jobbar för att nå våra mål!
 
 
Kom och häng! I helgen får du dessutom en Elin-kram på köpet när du köper inträde till Fotomässan  :)))
Nä men allvarligt, jag älskar när jag får möjligheten att prata med er! Så koooom!! :D :D
 
 
 
17 kommentarer

Min vecka i bilder | v9 2018

 
Oh lord, början på den här veckan?! VINTERN KOM FOR REALLLZZZ och det känns lite som att jag är den enda Stockholmaren som varit glad över det. (Kanske inte så konstigt att man inte uppskattar snön, om man ilar runt i sneakers och jeansjacka... just sayin)
 
 
 
Glad tjej, ute på snöäventyr i kvarteret mitt i snöstormen! Jag var den enda varelsen ute, kändes det som.. hehe
 
 
 
<3
 
 
 
Här står lite av fraktmaterialet och väntar på att Prinsessan och björnen-printarna ska anlända. Första omgången printar kommer jag nog att kunna börja packa på tisdag pga lite förseningar iom vädret och för att jag bestämde mig för att ändra "leverantör" i sista sekund. Skitnöjd nu i alla fall - detta kommer bli hur bra som helst!
 
 
 
Tränade på Balance med syrran! Sjukt kul att träna med Hanna, men aaaah vad det är jobbigt att åka in till stan för att träna?! Är typ aldrig i stan, eftersom jag jobbar hemifrån nu och har inga möten.. Hade gärna tränat med henne jämt annars <3
 
 
 
Jag har insett att jag gillar fria vikter och sånna här "slit och släp"-grejer. Har aldrig testat att slå/kasta med rep, eller att välta däck, men är säker på att jag skulle älska det också. Vet inte vad det är, men jag gillar att arbeta med saker och det är najs när man gör en enda "enkel" rörelse och pulsen skjuter i höjden. Synd bara att jag är för feg för att göra dessa grejer själv på gymmet...
 
Och så köpte jag en ny Monstera! Helt besatt av dessa växter alltså...
 
 
 
Släpade ut sängen i vardagsrummet och hade en plåtning :))
Bilderna kommer ni att få se i veckan, eller veckan efter det.
 
 
 
Apropå konst, så kom det ett paket i veckan, från fotografen Lisa Agurén! Det var hennes utställning på Galleri Tegel i Jönköping (som jag kollade in sist jag var i stan), som gjorde att jag bestämde mig för att själv ta tag i en egen utställning, så det känns fantastiskt att ha ett av hennes verk på väggen - hon har en sån himla känsla alltså! :D
 
 
 
Hej hej, spegeln som jag inte torkat av på typ två år (haha). Och hej hej SJUKT LÅNGT HÅR?! Jag köpte en peruk för något år sedan, som är hur drömmig som helst. Men det känns lite onaturligt och obekvämt att bära den, så jag har varit ute efter att hitta clip-in-hår med liknande feeling, som jag kan ha till mina sagoäventyr.
 
Har dock inte hittat tillräckligt långa extensions i Sverige, men så hörde ett amerikanskt företag av sig för typ två veckor sedan och undrade om jag ville testa deras produkt. Som ett pressutskick (har alltså inget tvång på att skriva något om dem).  Men YEAAAH vad långa extensions de hade! Och färgen var ju helt sjukt perfekt för mig, snacka om flyt. Måste klippa in håret, så att det smälter in bättre i mitt egna dock. Sen ska jag nog filma en "Sagofrisyrer"-video till Youtube. Har fått så himla många önskemål om att göra det genom åren :D
 
 
 
Varför blir det alltid KAOS omkring mig när jag jobbar?! (Förmodligen för att jag äter, jobbar och är ledig vid samma bord... hmm)
 
 
 
Lyckligtvis har jag haft massor av energi denna veckan, så jag städade efter mig :))
 
 
 
Sprang 5km på band för första gången någonsin. FY FA-AN vad jobbigt det var. Fattar inte ni som klarar av att springa inomhus - jag kan inte andas när luften står så still som den gör på gym. Så nä, det får stanna vid styrketräning och pass på gymmet och löpningen förblir utomhus, oavsett väder.
 
 
 
I helgen flyttade vi Filips sista saker från hans lägenhet i Uppsala och in i ett förråd här i Tyresö. FATTA, SNART FLYTTAR VI?!
 
 
 
Filip hade hyrt en monsterbil, så vi passade på att åka och köpa vår nya soffa och köksstolar! WOHO! Alltså kan inte vänta på att få bära in dem i vår nya lägenhet - det kommer bli SÅ FINT!!
 
 
Sådant jag tänkt på:
» Jag har en nedräkningsapp på min telefon som säger till mig hur många dagar det är kvar till flytten varje dag. BESATT av den alltså. "Fiiiliiiip, idag är det TRETTIO DAGAR kvar!! FATTA!" och "Fiiiilip, idag är det bara TJUGO DAGAR KVAR?! Wtfff?!?" och "FILIP!! Alltså.... IDAG....!" Haha..
 
» Att jag längtar till jag kan sätta igång och börja packa ner mina saker i flyttlådor.. haha. Längtar efter att börja rensa ut saker. Ta med enbart det jag behöver och kommer använda. Ska försöka hålla mig tills det är en vecka kvar i alla fall, annars kommer det sluta med att jag står och river i lådorna efter grejer. För jag kommer bombsäkert att behöva något bara för att jag har packat ned det :))
 
» Att det är så störigt med så många reklampauser MITT I videosarna på Youtube nu för tiden. Tycker att man tappar känslan för det man tittar på, när man avbryts så ofta. Värre än tv4... (Adblock funkar inte på telefonen väl?)
 
 
Tips, favvisar och annat kul
» Lovisas Etsy-shop! Åååh, Sagosystrar-Lovisa har också öppnat en shop, där hon säljer sina illustrationer. Just nu har hon två av mina absoluta favoriter ute, nämligen enhörningen och bäckahästen. ÄLSKAR!
 
» Influensaren. Alltså HAHA! Anna Roström är bröllopsfotograf, men hon har också en instagram, där hon driver med hela fenomenet Influencers. Jag tycker att det är skitkul. Läs alla hennes bildtexter NOGA! ;)
 
 
Den här veckan tidigare år:
8 kommentarer