full screen header

Min vecka i bilder | v14 2018

 
Veckan började med en utflykt uppe på berget! Det kändes som att våren var i luften och jag tänkte cykla iväg utan varken mössa, halsduk eller vantar - men ändrade mig i sista sekunden. Tur är väl det, för det var SNORKALLT när solen gått ner såklart... haha. Men det är lätt att man tar lite dumma beslut de här första vårdagarna ;)
 
 
 
Den här veckan har jag fixat lite i kontoret. Det syns inte... haha.
 
 
 
Vägghyllan som ska upp ovanför tvn kom på posten och med ens förvandlades vårt städade vardagsrum till en byggarbetsplats igen... Och eftersom vi hade lite problem med borr och skruv, så har det nu sett ut såhär i en vecka 😅
 
 
 
Jag körde intervaller runt en ny (jävligt lerig) sjö, som jag precis hittat och dimman började krypa på.
 
 
 
Jag pysslade lite med ett par Second Hand-fynd som jag hittade för några veckor sedan.
 
 
 
Började planera ett smarbete som kommer ut nästa vecka. Jag gör alltid skisser över bilder jag ska ta
eller filmer jag ska filma. Sen följer jag dem inte alltid till 100%, men jag gillar att ha en plan :))
 
 
 
Sen lämnade jag Stockholm i det här skicket...
 
 
 
...och sa hej till Skara, från sin allra finaste sida!
 
 
 
Jag och mamma var i Lidköping en sväng! Eller jag menar... Lischöpping, som man säger när man är Väschötte (Västgöte).
 
 
 
Lidköping Kommun alltså, här gör man medvetna val. De har t.ex dekorerat inför
påsken med tygremsor istället för fjädrar. Och på nyår kör de lasershow istället för fyrverkerier.
 
 
 
Ekorrarna lever life i trädgården. Här är en av tre!
 
 
 
Och jag lever life bland krokusarna :))) Jag har inte riktigt "väntat" på våren det här året. Så för mig känns det nästan lite oväntat att den plötsligt är här - som att jag inte riktigt är beredd! Haha! Är vi REDAN förbi tiden med allt mörker? Knäppt!
 
 
 
Idag har jag och mamma lapat sol så det förslår!
 
Sådant jag tänkt på:
» Som jag skrivit tidigare, så har det gått väldigt trögt med löpningen sedan min kondis var på topp i maj-juli 2017. Från att ha legat på 5:30/km som snittid (5:10 som personbästa), så har jag inte klarat att springa snabbare än 6:40/km sedan typ... oktober? Sjukt deprimerande. Men den här helgen sprang jag 5km i 5:40/km. SJUKT NÖJD! Det är ändå 1 minut bättre bara sådär. Det var ju inte riktigt så lätt och skönt att springa i den hastigheten, som det var i somras, men jävlarrrr vad glad jag var när jag var klar och insåg att den tunga känslan under passet berott på att jag på riktigt sprungit fortare.
 
» Att jag helt glömt bort hur jäkla GOD grapefrukt är just nu?! Woooh! Har inte ätit grape på ett tag nu pga att de varit lite för stickiga/sura i smaken. Men de senaste jag ätit har verkligen varit lena och djupa i smaken - love!
 
 
Tips, favvisar och annat kul
» Karin Sundberg kör parkour. Älskar hahahahaha......
 
» Marabou's TUC Salty Crackers. Aaaaah! Dessa är så jäkla goda! Fick en sån här av en äldre dam när jag sommarjobbade på posten för några år sedan och har älskat den sedan dess!
 
 
Den här veckan tidigare år:
11 kommentarer
Isabella

Åh vad härligt att löpningen känns bättre igen! Själv har jag upptäckt att jag numera kan springa i hela 3 minuter i ett svep, blev lite amazed eftersom min kondis har varit så dålig att jag faktiskt skämts, men nu är det ju i alla fall på rätt väg. Längtar tills den dagen jag orkar springa längre, synd att det tar sån tid bara, jag har ju noll tålamod haha! :p

Svar: Men GRYMT!! Jag förstår dig verkligen, det är sjukt tråkigt att det tar sådan tid och jag har egentligen också väldigt dåligt tålamod. Men har lyckats lura mig själv genom att väcka vinnarinstinkten till liv - jag måste helt enkelt klara det för att jag inte vill "förlora" ;)
Elin Kero

mamma

https://open.spotify.com/user/kerolarsson/playlist/2bct5a0RyHf1xMJpJyR3Y3?si=TpmbzwWoRQSuG2QNkroghA Filmmusik från filmen "Far from the mudding crowd"

Svar: <3
Elin Kero

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Ser ut att ha varit n fantastisk vecka. Så härligt med lite vår i luften. Vilken fin utsikt från berget :)
Karin Sundbergs parkour var verkligen kul såg den också i veckan :)

Svar: Verkligen! Och haha! Älskar sånna humorklipp! :D
Elin Kero

Sofie

Er nya lägenhet verkar ju vara helt toppen för er, så himla kul att ni öntligen är sambos :) Jag har en fråga om din kalender. Jag har funderat på att klicka hem drömkalendern ett tag men har tvekat lite. Vad tycker du om din? Använder du den fortfarande och vad gör den bättre än en "vanlig" kalender? :) kram på dig och tack för att du har så grymma sociala medier!

Svar: Jag använder min fortfarande och jag gillar den väldigt mycket! Det som är bra med den är att den är lite mer som en bullet journal. Det finns inga fasta datum, så du kan börja planera precis när du vill under året och om du skulle hoppa över en månad eller två, så gör det ingenting. Mest gillar jag hur strukturerad den är och alla reflektioner som man ombeds göra. I början av boken ska man skriva upp sina mål för året och göra en moodboard. Sen för varje månad tar man mål från året och skriver in vilka man vill göra under den kommande månaden. Samt skriver upp en belöning om man lyckats. Sen sorterar man ut månadsmålen på veckorna. Man har även utrymme för att skriva utmaningar och "kom ihåg". Varje dag har en checklista, samt utrymme för "det här har jag gjort för hälsan idag" och "det här är jag tacksam för idag". Sen får man utvärdera månaden när den är slut :D Massa kramar och tack för de fina orden! <3
Elin Kero

Therese

Så fin bild på dig bland krokusarna! Älskar krokusar 💕

Svar: Tack så mycket - älskar dem också! <3
Elin Kero

Pia

Vad fint det blir med det vita låga skåpet på kontoret! Å jag känner precis likadant det du skrev om våren! Underbart😊

Svar: Tack så mycket!! Det blev sjukt mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på :D :D
Elin Kero

Josefin

Stort GILLA på bilden med krokusarna! Så himla härlig! Precis så känner jag att jag vill göra. Tänk så galna vi nordbor blir när våren kommer :D

Svar: Och ja! Haha! Du måste skicka bild när det är er tur! <3 <3 <3
Elin Kero

Caroline

Vad heter möbelserien som du har i kontoret? Ser najs ut med att få in hyllorna under skrivbordsskivan så där.

Svar: De heter EKET! :D Hade aldrig sett dem tidigare, men de passade perfekt in i min vision :D
Elin Kero

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Blir så imponerad av hur långt fram våren är neråt i landet och här bara föll snöslask idag :(

Svar: Åh <3 <3 Det är så knäppt ändå, för Dalarna känns ju inte så himla långt norrut, men ändå är det så mycket mer vinter? :O
Elin Kero

LN

Ååååh, vååååååår <3

Vad skönt att löpningen börjar ta fart igen (hehe), det kanske var mörkret och vintersolen trots allt? Strongt att du inte gett upp skiten helt i alla fall!

/Ellen.

Svar: Hahahah! Där var du snabb ;) Och jag hoppas att det var det! Det kändes ju inte så mörkt där i oktober, men kroppen kanske kände av det ändå! :)
Elin Kero

Mary

Jag älskar absolut dina blogginlägg! De är så inspirerande! Jag älskar vad du gör, och de saker du skickar är precis den typ av saker jag är intresserad av. 💋

Svar: Vad glad jag blir! <3
Elin Kero