full screen header

Fjärilar i magen

Här kommer en favoritbild som Emelie tog på oss när vi var och hälsade på henne och hennes Philip i Linköping.
"Men den ser ju inte ut som en Emelie-bild", tänker ni. Nej, det är för att jag har redigerat den galet höst-dovt hehe ;)
 
 
 
 
Jag vet inte exakt när det var, men någon dag i mitten på september för två år sedan, så blev det han och jag. Eftersom vi inte kommer ihåg vilken dag det var, så antar jag att vi får fira kärleken hela september. Bra deal va? :) Och med fira, menar jag förstås att bara vara med varandra lite extra. Ibland är det lika härligt att ligga trött i soffan, som att promenera ut i höstmörkret och gå på bio.
 
De här två åren har utan tvekan varit de bästa åren i mitt liv. På många sätt förstås, men främst för att han har varit där och hållit om mig. genom alla dippar och toppar. Det är han som gör min tillvaro sådär glimmande magisk när jag är glad och som gör att även de tyngsta av stunder inte längre kan sänka mig. Det är som att jag är immun mot livets svarta. Som att all ångest rinner ut med mina tårar och sugs upp av hans bröstkorg, som jag trycker ansiktet mot.
Tänk vad viktigt det är att känna trygghet.
 
Just nu är livet latjolajban och jag kan liksom inte förstå hur det kan kännas så bra. Jag tittar på honom när han inte ser och jag ler. För han är fin. För han är min. För att mitt hjärta pirrar när vi är nära.
 
<3
Spara
Spara
15 kommentarer
Erica

Åh vad fina ni är! <3 Och vad fint du skrivit!

Anna

Så underbart fint det låter, inspirerande att kanske en dag få känna så.

Svar: <3
Elin Kero

EMMA • MARIA

Men hur gulliga får man bli?! <3

Svar: Men puss! <3
Elin Kero

johanna

så fina ni är! <3

Svar: <3
Elin Kero

LOVISA FRITZSON

Men ååh så himla gulliga!! <3

Svar: <3
Elin Kero

Therese -miaulin-

Ni är så himla fina ihop!! Det är så fint att se er tillsammans, och hur glad du är runt Filip och hur ni får varandra och skratta <3 så glad för din skull!
Och ja, trygghet, att ha någon som fångar en när man faller, så att man landar lite mjukare, det är så himla viktigt

Svar: Åh fina, blev så glad av detta <3 Och verkligen! Så himla viktigt <3
Elin Kero

Pia

Åh vilka härliga känslor! Den trygghetskänslan är ju underbar!:) söta ni är:) 💜

Svar: <3
Elin Kero

Josefine

Så fina!

SSANNAALICIA

Åh, så fint skrivet!

Svar: <3
Elin Kero

Johanna

Kärleken är så fin! <3

Svar: <3
Elin Kero

LN

Så himla fint skrivet om kärlek. Ni är så fina tillsammans och det är så fantastiskt att ni hittat varandra. Love makes the world go round <3

/Ellen.

Svar: <3 <3 <3
Elin Kero

Nathalie

Åh fina! <3
Kan du inte berätta lite mer om hur ni träffades och så? Vad är det bästa med honom? Har han någon vana som stör dig? Har ni några planer på att flytta ihop? Gifta er? Du skulle vara så vacker som brud :)

Svar: Men vad gullig du är! <3 Jag har skrivit ett inlägg om hur vi träffades, men kan absolut utveckla i andra inlägg längre fram :-* http://nevnarien.se/2016/march/da-insag-jag-att-jag-var-foralskad-2.html
Elin Kero

Annie

Åh vad ni är fina! Underbar bild och din redigering är superfin som alltid. Föredrar personligen det där höstmurriga före det vårljusa. Vi har inte heller något "datum". Jag och min sambo träffades på gymnasiet och var roomies och bästa vänner i många år och gick skilda vägar efter skolan, även om vi höll kontakten via facebook och skype. Vi beslutade att flytta ihop innan vi var officiellt tillsammans, men han var ju på andra sidan jorden då så vi liksom dejtade ju bara via skype. Så jag antar att man kan räkna dagen då jag flyttade in hos honom, men då hade ju vår relation pågått i flera år så att säga att det började då vore lite knasigt. Men det är i alla fall över 10 år sedan vi träffades första gången, för det var ju när gymnasiet började i slutet av Augusti! :-D Så jag antar att vi kan fira det? Eller så får vi fira lite när som hela tiden. Det är ju också en härlig tanke!

Jag är så glad att du träffat din Philip.

Svar: Jag är helt besatt av den här typen av redigering nu. Tror det blivit lite extra så för att jag alltid försöööökt att ta ljusare bilder, även om jag egentligen är en murrig person hehe...
Jag tycker det låter jättemysigt att fira hela tiden! Och er berättelse är så himla fin!! Ni är så fina tillsammans <3
Elin Kero

Magdalena

Ni är så himla fina på den här bilden. ❤️
När du skriver om redigeringen så får det mig att tänka på en längtan som jag länge burit på. Och det är att bli bättre på att skapa stämningar genom bildredigeringen. Inte genom att använda färdiga filter eller färdiga recept, utan genom att skapa det själv, jag hoppas du förstår vad jag menar. Om du någon gång tänker köra en sån kurs så skulle jag mer än gärna gå den.

Svar: Vet du, det är precis vad jag jobbar med just nu - en onlinekurs i hur jag redigerar mina bilder :-* Signa gärna upp dig på mitt nyhetsbrev, så får du veta mer så snart kursen är klar! :D http://nevnarien.us15.list-manage1.com/subscribe?u=c32ac912631933e8ed5a58677&id=f607eaad1a
Elin Kero

Hanna

Så härligt att läsa! Vad fina ni är tillsammans.