full screen header

Superkatt och supersjuk

Här kommer lite bilder på världens sötaste Zoey och en lägesuppdatering.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotade med iPhone7. Ibland är det bara så befriande att inte fota med värsta kamerautrustningen..
 
 
Dag fyra med Zoey och jag är kalassjuk. Inte riktigt så jag hade förväntat mig att "min tid i stan" skulle se ut, men vad ska man göra? Haha. Jag har anat länge att detta skulle komma. Skrev i söndagens veckosummering att jag känt mig hängig och "väntar bara på att bli ordentligt sjuk". Jodå. I tisdags kom det, boom baam. Feber och förkyldning, hallå.
 
Igår var jag helt borta hela dagen, men idag mår jag bättre. Mycket snor och hosta, men känner mig pigg nog att fixa med veckans vlogg och lägga upp det här inlägget. Skönt! Annars är det inte många knop.
 
 
Det känns inte lika märkligt att vara här med Zoey längre i alla fall och det verkar inte hon heller tycka. <3
10 kommentarer

Du + Jag

Oh vad sent det är, men jag måste bara kika in med en liten miniuppdatering från idag!
 
 
 
 
Idag var jag och Filip med som modeller under en privatkurs hos Linda Rehlin Kruse. Linda instruerade och fotade och hennes elev iakttog. Sjukt spännande. Jag har inte blivit fotograferad av någon "utomstående fotograf" sedan jag blev fotograf själv för X antal år sedan (har känt att jag lika gärna kan ta bilderna själv... typ). Men detta var verkligen amazing. Så mycket enklare än att försöka få feeling samtidigt som man bråkar med fokus och fjärrutlösare ;)
 
Det var så himla mysigt och roligt! Är så spänd på att se resten av bilderna 😍
Spara
10 kommentarer

Supercat Zoey

Ni vet ju att jag är en riktig crazy-cat-lady. Utan katt. Så när en av mina vänner frågade mig om jag ville vara
kattvakt medan de är i Spanien, så sa jag såklart ja på direkten haha. Säg hej till Zoey!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 5D mark IV + Canon EF 35/2 IS USM. Tamron 85/1,8 VC
 
 
Det är första dagen idag, så Zoey tycker att det är lite märkligt att jag är här och inte hennes husse och matte. Och jag tycker att det är lika märkligt för att jag är ensam hemma i en lägenhet där jag inte brukar vara ensam hemma. Haha. Men vi vänjer oss nog snart!
 
Det känns spännande i alla fall, för det är första gången som jag, på riktigt, provar på att vara storstadsbo. Jag bor ju i en förort söder om stan, så där är det ju lite som att bo i en småstad, även om jag säger att jag "bor i Stockholm". Men nu bor jag alltså tillfälligt mitt i smeten. For reaaallzzz. Jag invigde genom att knalla över gatan och köpa pizza. Sicken lyx! Funderar på att beställa Foodora bara för att jag kan. Fast nä. Jag måste ta tillfället i akt nu när jag har ugn, för det har jag inte hemma! :))
 
Hoppas ni har en mysig kväll <3
15 kommentarer