full screen header

Som en vecka skulle se ut om du hette Elin Kero

I veckans video får ni hänga med på en självporträttsfotografering, ni får klättra upp för berg
och hänga med mig på jobbet, där jag pratar om min passion för filmmusik!
 
4 kommentarer
Camilla

Kalender med blad du kan fylla på? Som filofaxer typ :(

johanna

Så vackert!

Amanda Sofi

Såg precis vloggen här åvanför och kände att jag måste dela med mig av hur jag gjort med min kalender för att få de att funka. Då jag hade precis samma problem som dig, alla jobb frågningar kommer ju faktiskt inte när man sitter vid skrivbordet.

Jag använder mig av Googel Kalendern i telefonen. Perfekt då den är kopplad till mitt google konto och jag kommer åt de från telefonen, datorn och vars jag en är. Denna kalender går de även att skriva små noteringar i och göra allt i olika färger. Jag har två jobb så var sitt jobb har en egen färg, roligar saker med vänner en färg och så vidare.

Sen kompliterar jag de här med en fysisk kalender. Där jag kan skriva saker som behöver göras, skriva ännu mer om de saker som står i min digitala kalender om jag känner att de behövs.

Då de här funkar toppen för mig ville jag iallafall dela med mig av de.

Kram, Amanda Sofi

Svar: Jag har börjat lite med Google Kalender nu och gillar den på datorn för att det är så enkelt att flytta runt och skriva noteringar på saker man ska göra - överraskande bra faktiskt haha ;D Nu måste jag bara bli vän med appen haha
Elin Kero

Alex

Hej! Jag undrar vad är det för app du använder i mobilen när du fotar dig själv? Det ser ut som du kan se i mobilen camerans skärm.. typ... för focus kanske? eller composition?

Svar: Det är Canons egna app för alla deras kameror med inbyggd wifi :)
Elin Kero