full screen header

När tiden man längtat efter faktiskt är här

 
 
 
 
Klänning från Indiska (reklamlänk) 
 
 
Klänning från Indiska (reklamlänk)
 
 
 
 
Olympus Pen F + Olympus 17/1,8
 
 
Maj är utan tvivel en av årets absolut vackraste månader. Med alla knallgröna och nyutslagna löv, haven av blommor som bara skjutit upp ur marken och alla blommande buskar och träd. Åh! De här bilderna tog jag i fredags på eftermiddagen, när jag och Filip åkte på en liten utflykt till Tyresö Slott. Magiskt ställe alltså. Först tog vi en glass ute på Notholmen, på en brygga vid vattnet (som faktiskt är havet, men det är svårt att förstå pga all landyta runt omkring) och sedan promenerade vi bland gullvivorna, upp mot slottet. Filip fångade Pokemons och jag fotade - sjukt bra haha.
 
Det är såna här dagar som gör mig helt hopp-ig-studsig, för att livet är lite för bra. Solen, värmen, ledigheten, kärleken vid ens sida, den underbara naturen, asgod glass, glittrande vatten, ljumna vindar, doftande blommor och andra människor som strosar runt lika harmoniskt som du.. Och sen grillning på det, där hemma. Wow.
 
Idag sitter jag och klipper veckans vlogg och funderar på vad nästa ska handla om... hm.
Spara
6 kommentarer

Vecka 20 | 2017

Denna veckan har varit lugn, rofylld och mysig! Älskar att sommarvärmen kommit äntligen <3
Och nu på söndagskvällen tog jag årets första dopp! Veckan efter att det snöade. Wierd känsla. Haha
 
Ögonblick från min vecka
Den här veckan kickstartade rejält med att jag bockade av en punkt på listan med Mina mål för 2017; nämligen att springa en mil!
För att citera mig själv den 5 januari: "Om jag får förhandstippa så tror jag inte att jag kommer springa milen i år heller, men man vet ju aldrig ;)"
 
Nä, jag trodde nog aldrig att jag hade psyket eller tålamodet att klara av att springa en hel mil. Det har varit en sån där cool grej som jag velat göra sen gymnasiet, men som känts väldigt långt borta. Fram tills i måndags då. När jag passerade 9km så fick jag förnyade krafter och ömsom vräkte mig framåt och ömsom skrattade mig igenom den sista kilometern. Vilken känsla! 💪💪💪💪
 
Hade en fotografering mitt i stan tillsammans med mitt team på Indiska. Här sitter vi och fixar hår mitt på trottoaren..
 
Köpte nytt tyg och sydde en skjorta till min bågskytteoutfit (som jag haft en HM-kjol under hittills, nu är den komplett haha)
 
Sydde klart de synliga sömmarna för hand ute i trädgården - supermysigt!
 
 
Äntligen kan man gå barfota i gräset!
 
Jag och Filip åkte på utflykt till Tyresö Slott, där Gullvivorna blommade så fint!
 
 
Solade lite på en morgonpromenad.
 
Igår var det medeltidsmarknad vid Tyresö Slott! Den här miljön är magisk så här års... ååh, det var SÅ fint!
 
Var glad i alla blommor och i Jakobs svärd :))
 
Kompisar på marknaden!
 
Och idag hade jag och Filip picknick på klipporna vid vår favvo-badsjö!
 
Saker jag tänkt på
» Den förvirrade känslan när man gick genom snöfall i sin vinterjacka förra veckan och så helt plötsligt slår det om och så står man nu ute i den brännande solen i sin svalaste sommarklänning. Den som jag inte trodde att jag skulle få möjlighet att använda än på ett tag.
 
» Var i heeeeelaaa friden är alla mina SD-kort?! Varför försvinner de ALLTID?! (Och brukar komma tillbaka igen, men ändå).
 
 
Tips, favvisar och annat kul
» Margaux's förlossningsvideo. Alltså jag DÖR vad rolig hon är? Jag kunde inte låta bli att skratta HÖGT när de dansade runt där på BB som två galningar mellan värkarna. Så långt ifrån allt man (jag) föreställer sig om en förlossning.. haha.
 
» I bought the first 5 things Instagram recommended to me. En video som tideln förklarar. Sjukt intressant ändå.
 
» Annikas Keramik. Jag brukar kika drömmande på hennes skapelser varje gång jag är på medeltidsmarknader. Går ju inte att göra så mycket annat när hon skapar så vackra ting med mina två favoritdjur i fokus 😍😅
 

Förra året då...? Då blommade syrenbuskarna (😭😭😭) och jag hade precis kickat igång med frilansandet igen! Kommer ihåg vilken peppig känsla det var <3
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
16 kommentarer

En ny vlogg med min mamma

 
Nu var det riktigt länge sedan jag publicerade en vlogg sist, så här kommer en!
Den är från när mamma var och hälsade på mig för någon vecka sedan och vi var och köpte min grill! :D
16 kommentarer