full screen header

En midsommar utan blommor i håret

...men med blommor i själen <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klänning & hatt från H&M
 
 
Midsommarafton. Dagen då inspirationen och lusten kom tillbaka.
Åh, jag hade en så mysig dag. Jag var med Filip ute i hans föräldrars hus och vi lagade trerätters middag, men var för mätta för att äta efterrätt. Sen bastubadade vi i det kalla havet, medan världen mörknade och det enda som lyste upp oss var den stora "Narnia-lyktstolpen" där ute på bryggan.
 
Jag har haft lite dåligt med inspiration det senaste. Väldigt länge egentligen. Som jag skrev på instagram igår, så har det känts som att jag har fotat allt. Att alla skogar, byggnader, sjöar och mitt hem är "gammalt". Att jag inte ens orkat ta upp kameran för att jag "redan har bilder på det". Jag har fått dåligt samvete för att jag inte tar med mig kameran ens en gång och att jag lägger ner all min tid på att filma till Youtube istället.
 
Men så igår, på midsommarafton, så hände det något. Det var inte för att dagen var något speciellt, för att grönskan var ny eller för att ljuset var annorlunda. Nej, det var nog någonting inombords som klickade till och plötsligt kom den där pirriga, exalterade känslan när jag fotograferade. Allting var kul och varenda bild blev bra! Och det var bara jag, den avlägsna sommarängen, vinden som fick gräset att vaja och den värmande solen som lyste upp mitt hår. ÅH! Jag älskar den där känslan.. att fotografera för själen. <3
 
 
 Hoppas ni alla hade en superfin midsommar! <3
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
23 kommentarer
elin

ÅH vilka vackra bilder!!! Du ser helt stunning ut! <3

Svar: Åh tack!! <3 <3
Elin Kero

My

Wow! Vilka fantastiska bilder, ser magiska ut😍 Och vilken humla mysig dag det låter som att du fick igår!🍓
Kram

Svar: Tack så jättemycket!! 😍😍 Massa kram!
Elin Kero

johanna

jättefina bilder!

Svar: Tack Johanna! :D
Elin Kero

Sanna

Alltid lika fint! Älskar ljuset och färgerna i bilden! Glad midsommar. Kram

Svar: Tack så jättemycket!! <3 <3 Glad midsommar <3
Elin Kero

Cilla

Den känslan är underbar! :) fina foton

EMMA•MARIA

Jättevackra bilder! 🌸
Kul att inspirationen kommit tillbaka!

emblas.se

Så härligt att du fått tillbaka inspirationen! :D
Sprang själv ut i underklänningen igår kväll och fotade. Blev rätt bra fram tills det började regna... ^^
kram
Emma

Svar: Haha men åh vad mysigt!! Även om det började regna ;)
Elin Kero

Anna

Åh vilket fantastiskt ljus och känsla!

Svar: Tack så mycket! <3
Elin Kero

Finurliga fröken

Helt magiska bilder! Och du är ju så otroligt vacker. Kram

Svar: Men tack! <3
Elin Kero

Diana

Känner så väl igen mig, har haft samma känsla under våren, att jag bara fotar samma saker som året innan, och då fotade jag sånt jag redan fotat åren innan dess... Men i juni har jag besökt några nya platser och plötsligt har inspirationen återvänt även på hemmaplan. Sommaren är verkligen fantastisk.

Svar: Det är den verkligen! <3
Elin Kero

Veronica Pettersson

Så himla fina bilder! Du är så vacker!

Svar: Men tack! <3
Elin Kero

Beata Rydén

ÄLSKAR redigeringen på dessa bilder <3 Underbart!

Svar: TACK snälla Beata <3
Elin Kero

Erika- familjeliv, träning och inredning

Asså Elin vad jag älskar din blogg! Så himla fim och du är en sådan inspiration! Jag härmade dig på sommar-bucketlistan. Hoppas det var ok? Länkade såklart till dig :) Kram du fina!

Svar: Men alltså vad gullig du är! Klart det är ok! :D <3
Elin Kero

Sanne Brännström (warginna)

Fantastiskt när den där känslan infinner sig i bröstet, lust till kreativitet <3

Och fantastiska bilder! Perfekt ljus också! Glad midsommar <3

Svar: Tack så jättemycket <3
Elin Kero

Fredriksson

Wow vilka fantastiska bilder!
Jag känner igen din känsla, jag har "been there, done that" känslan i mig. Jag åker ju runt mycket och vill hitta nytt men det är väldigt dyrt. Så jag började leta efter platser i min närhet och eftersom jag är från Dalsland så lägger jag fokus där. Förra helgen hittade jag gruvor och en riktig sagosjö. En turkosfärgad sjö. bara sådär:)
Vips så var den känslan borta och idéerna flödar, skönt när det händer.

Sofia

Fantastiska bilder!!

Svar: Tack!!
Elin Kero

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Det är härligt när man får inspirationen tillbaka, en underbar känsla :)

Svar: Verkligen!! :D
Elin Kero

Ella

Härligt när inspirationen kommer tillbaka! Jag ser du plåtar med lite olika kameror, en tung systemkamera (Canon) och en superlätt Olympus. Själv har jag tröttnat lite på att bära omkring på dessa tunga grejer, har själv en Canon. Men när man väl plåtar så kan den leverera! Hur upplever du skillnaden? Bilderna ovan ser ut att vara fotade med din Canon, eller? Vad använde du för objektiv här? :) Själv älskar jag bokeh och kort skärpedjup! Det ger mig inspiration! :)

Svar: Jag är så himla van vid min Canon, så det är svårt för en "nykomling" att slå sig in. Tycker Olympusen är fantastisk till vardagsbetraktelser, men så fort jag vill göra mer kontrollerade fotograferingar, där det är viktigt att allt blir perfekt (som denna haha), så fotar jag alltid med min Canon. Vanesak säkert, men ändå ;) Det finns ju alla möjliga objektiv till den också liksom. Här använde jag ett Canon EF 35/2 IS USM :D
Elin Kero

Rebecca

finaste!

Sonia

Men så snygg du är och magiska bilder!

Svar: Tack så mycket! 😍
Elin Kero

Elina

Åh vilka fina bilder!!! :D

Elin

Åh bekymra dig inte över löpningen! Svackor kommer och går. Jag kan se ett mönster att efter jag uppnått ett mål, exempelvis efter ett lopp, eller springa en mil under en timme, då brukar jag alltid komma in i en svacka... jättedrygt är de. De e bara att ta sig igenom de, springa lite långsammare, sänka sina förväntningar, testa o träna något annat också...
och rätt som de är så kommer de tillbaka.

Ha de bra!,

Svar: Åh men det kan ju mycket väl vara så för mig också... Hade precis slagit personligt rekord (rätt kraftigt också) i 5km... haha... Kändes lite bättre idag när jag var ute, även om det tog mycket längre tid att komma "över första tröskeln" och in i flytet. På uppgång iaf! :D
Elin Kero

Pia

Jättevackra bilder!!! Å sååå roligt att du fick känna inspirationen igen!
Dumt egentligen att behöva ha dåligt samvete för att man kanske inte tar med kameran o fotar hela tiden, eller för att man gör annat istället, men förstår känslan!! Men man får ju göra som man vill egentligen ju! Vill du filma istället för att fota så gör det!:) (fast jag älskar ju att se dina bilder)
💜