full screen header

Att bada i havet medan mörkret faller

 
 
 
 
 
 
 
 
På midsommarafton gick jag och Filip ner till bryggan och bastade. Jag är egentligen inte så mycket för att basta - tycker mest det är jobbigt att andas där inne och det bränner så fasligt i ansiktet. För kroppen är det superhärligt, men jag önskar att jag hade något svalt med massa härlig luft i som jag kunde stoppa in huvudet i, haha!
 
Det blev dock skönare när vi skulle springa ut ur bastun och ta ett dopp i havet. Känslan när man kommer upp på bryggan igen efter en sådan iskall chock är ju alltid underbar och bastun var lite lättare att uthärda ju fler gånger vi sprang ut :)
 
Det är någonting speciellt med mörkret som faller också. Någonting gosigt. <3
Spara
Spara
12 kommentarer
Isabella

Åh jag älskar att basta! Hatar när det är varm ute dock, men basta är grejer. Särskilt efter en dag ute i backarna när man är på skidsemester! 🙊

Svar: Jag kanske vänjer mig med tiden... ;)
Elin Kero

Sara

Låter ju hur mysigt som helst!

JF

Älskar när det blir mörkt på kvällen, så himla mysigt på något sätt! Och vad härligt att ha tillgång till bastu!

Svar: Jag håller meeeed! :D :D
Elin Kero

Lena

Men gud så mysiga bilder! 😍 😄 👌

Lovisalynx

Alltså sååååå fint du fått till färgerna i dessa bilder??? Sammetslent midnattsblått och så den gyllene Narnia-lyktan 😍 Älskar det!

Läste förresten om din löparsvacka så här kommer ett tips på bra episk löparlåt: https://open.spotify.com/track/4RopFgGSZ3zcQqcb4PTvJA
Blir dödssugen på att skutta fram över mjuk mossa när jag hör den.

Även denna är bra:
https://open.spotify.com/track/7d7geuOBlv5CgLVE6qGojC

Svar: Taaaack så myyyyckeeeet!! 😍 Tycker att det kan vara svårt med färgerna ibland så sent, men älskar hur allt bara är blått blått blått! Och ÅH tack för tips!!
Elin Kero

johanna

vad kul!

Cecilia

Som den finländare jag är gillar jag såklart att basta. 😉 Däremot gillar jag inte att man blir så himla trött i huvudet och kroppen av att andas in de heta ångorna så jag brukar ta en skål (typ 1 liters) och fylla den med kallt vatten och så håller jag skålen några centimeter från näsan och munnen. Det brukar kännas bättre att andas då. Hoppas du förstod min förklaring, kanske blev lite otydligt. Men testa och se om det känns bättre för dig.😊

Ha en fin sommar!😘

Svar: Men åh, det ska jag testa nästa gång!! Bra tips :D
Elin Kero

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Bastade nästan jämt efter simträningen när jag höll på med det, men inte sen dess. Jag har också svårt att basta, tycker att det kan vara helt okej ibland. När jag var i Övertorneå så bastar de gärna, men jag står över :P

Mysiga bilder! :)

Carro

jag läste ditt inlägg om hur man förbättrar bildkvaliten på bloggen och jag köpte PS och följde dina steg, skulle du kunna kolla senaste bilderna på min blogg och säga om du tycker att de är i bra kvalite?

älskar föresten färgerna i dessa bilder, så mys!

Svar: Tycker du att det är bra kvalitet, så är det bra kvalitet <3 Sen är det många andra faktorer som kan spela roll också - tex om man har Retinaskärm eller inte :)
Elin Kero

Thomas

Hej!

Översta bilden där din pojkvän är på väg ner till bryggan.....han är nästan i höjd med lyktbelysningen.
Jag laddade ner bilden för att kolla EXIF informationen......
och ser att du använt 35 mm och F2.

Är själv en motståndare till suddiga bakgrunder, men att
alltid fota med F8 reduserar ju mitt ljusinsläpp

Har en foto-fråga: Hur får du såpass skärpa i hela bilden med F2 . . . . F2 borde väl ge ett kort skärpedjup och mao göra bakgrunden väldigt suddig/oskarp ?????
.

Hoppas du har tid och ork att svara mej .....har följt dej många år.

Vänligen: Thomas

Svar: Eftersom jag fotat på sånt avstånd så blir det inte kort skärpedjup oavsett bländare. Ju närmare du går objektet du fokuserar på, ju kortare skärpedjup blir det, så du behöver bara akta dig för låga bländartal om du fotar porträtt :)
Elin Kero

Johanna

Så jäkla härligt! ÄLSKAR nattbad!! :)