full screen header

Att bada i havet medan mörkret faller

 
 
 
 
 
 
 
 
På midsommarafton gick jag och Filip ner till bryggan och bastade. Jag är egentligen inte så mycket för att basta - tycker mest det är jobbigt att andas där inne och det bränner så fasligt i ansiktet. För kroppen är det superhärligt, men jag önskar att jag hade något svalt med massa härlig luft i som jag kunde stoppa in huvudet i, haha!
 
Det blev dock skönare när vi skulle springa ut ur bastun och ta ett dopp i havet. Känslan när man kommer upp på bryggan igen efter en sådan iskall chock är ju alltid underbar och bastun var lite lättare att uthärda ju fler gånger vi sprang ut :)
 
Det är någonting speciellt med mörkret som faller också. Någonting gosigt. <3
Spara
Spara
12 kommentarer

Vecka 25 | 2017

Denna vecka har varit SÅ härlig! Lite ont om tid dock, men det förstörde inte humöret :))
 
Ögonblick från min vecka
Veckan började med att jag fick ett paket från Lovisa!
 
Hon skickade tre födelsedagspresenter som hade varsin etikett på utsidan med fina ord <3
I den ena låg det här porträttet som hon gjort av mig och mitt andedjur! Så FIN! <3
 
Hade en plåtning på Indiska där det ingick att käka jordgubbar 😍
 
Hittade en stört cool väska på Åhlens. Lite opraktiskt dock med en öppen väska, blir alltid så rädd för tjuvar när jag går omkring så.
Och så ett regnoväder när jag var ute och sprang - mitt favoritträningsväder!
 
Träffade min syster en sväng <3
 
Och skulle handla på systemet dagen innan midsommarafton, men typ alla hyllor såg ut såhär 😂
 
Samma nyheter varje år. Är det ens värt att sätta väder på förstasidan? Fint blev det i Stockholm i alla fall! Hela midsommarafton! :D
 
 Jag och Filip bakade kladdmuffins till efterrätt, som vi inte ens orkade äta upp sen haha...
 
Så vi tog efterrätten på midsommardagen istället :))
 
 Som vi spenderade bland annat här - jag förbereder blogginlägg och Filip spelar spel.
 
Efter soffhänget bestämde vi oss för att åka och bada - i regnet! :D
 
Eller ok, JAG bestämde. Filip tyckte att det var en ytterst tvivelaktig idé. Men eftersom han aldrig
är den som bangar, så följde han med ändå! Älskar honom för det :D
 
Superskönt, tyckte jag och plaskade runt som ett barn.
 
Som kompensation för att han ställde upp, så valde han ett spel som vi skulle spela. Jag hatar frågesport (för att jag inte lägger energi på att lära mig en massa onödig fakta och därför aldrig kan svaren haha), så självklart blev det ett frågespel ;) Men till min förvåning var det rätt kul ändå :) Men så är ju brädspel med ens pojkvän en helt annan grej än typ musikquiz på fester - där det liksom är hetstävling och jag aldrig kan någonting. Det är nog egentligen det som jag inte gillar... :)
 
 
Saker jag tänkt på
» Att jag är inne i en riktig svacka med löpningen nu. Sprang ju så himla lätt för bara någon vecka sedan, men nu går det så himla trögt. Varje kilomenter (från början till slut) är en pärs. Vet inte om det är för att jag behöver vila, för att jag behöver äta bättre, sova bättre eller helt enkelt bara inte ha så höga mål? Får gå tillbaka till början och spring-gå utan prestationskrav tror jag.
 
» Att det bara är en månad kvar till medeltidsveckan?! WTF jag är ju inte klar?! Jag har INTE lust att paniksy i år igen, så nu får jag fasen sätta fart haha!
 
» Att jag har MASSOR av fotoidéer! Vill bara ut och plåta hela tiden, men får hålla mig i skinnet. Snart, Elin, snart!
 
 
 
Tips, favvisar och annat kul
» 'Dags att börja betala bloggarna med tummen' av Trendenser. In och läs bara <3 
 
» Flying Tiger Copenhagen. Älskar butiker med små "pysselgrejer", vardagliga hjälpmedel och inredning i massa härliga färger. Gick förbi den här butiken på söder och tyckte den såg sådär onödig ut på utsidan, men gick in ändå och kom såklart hem med sugrör, kryddkrukor (som jag ska ha pysselgrejer i) och en Carry On Liquid Bag - allt i rosa ;)
 

Förra året...? Åh, förra året hade jag den mest idylliska midsommaraftonen, på en liten sommarstugegård mitt ute i skogen i Tyresö. Med kransar, utemiddag, glada människor, prickskytte, nakenbad och fest. Men jag måste ändå säga att denna midsommarafton var minst lika bra <3
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
16 kommentarer

En midsommar utan blommor i håret

...men med blommor i själen <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klänning & hatt från H&M
 
 
Midsommarafton. Dagen då inspirationen och lusten kom tillbaka.
Åh, jag hade en så mysig dag. Jag var med Filip ute i hans föräldrars hus och vi lagade trerätters middag, men var för mätta för att äta efterrätt. Sen bastubadade vi i det kalla havet, medan världen mörknade och det enda som lyste upp oss var den stora "Narnia-lyktstolpen" där ute på bryggan.
 
Jag har haft lite dåligt med inspiration det senaste. Väldigt länge egentligen. Som jag skrev på instagram igår, så har det känts som att jag har fotat allt. Att alla skogar, byggnader, sjöar och mitt hem är "gammalt". Att jag inte ens orkat ta upp kameran för att jag "redan har bilder på det". Jag har fått dåligt samvete för att jag inte tar med mig kameran ens en gång och att jag lägger ner all min tid på att filma till Youtube istället.
 
Men så igår, på midsommarafton, så hände det något. Det var inte för att dagen var något speciellt, för att grönskan var ny eller för att ljuset var annorlunda. Nej, det var nog någonting inombords som klickade till och plötsligt kom den där pirriga, exalterade känslan när jag fotograferade. Allting var kul och varenda bild blev bra! Och det var bara jag, den avlägsna sommarängen, vinden som fick gräset att vaja och den värmande solen som lyste upp mitt hår. ÅH! Jag älskar den där känslan.. att fotografera för själen. <3
 
 
 Hoppas ni alla hade en superfin midsommar! <3
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
23 kommentarer