full screen header

Vinprovning i nedsläckt fotostudio

Idag efter jobbet gick jag och några nya vänner från Indiska-kontoret
ned till studion och hade vinprovning! Så himla, himla mysigt!
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS USM
 
 
Sån himla kontrast att vara där nere i mörkret, med alla tända ljus och när det är helt lugnt.
Det här är ju min primära arbetsplats (resten av gänget sitter uppe på kontoret) och det är alltid fullt drag, med kommande inredningsprodukter precis överallt, en massa klättrande på stegar för att hänga upp och ta ned gardiner, blixtrande blixtar, en puttrande steamer och med en todo-lista som fylls på snabbare än jag hinner beta av den. Haha. Men det är så roligt!
 
Igår hade vi en stor påskplåtning (alltså påsknyheterna från Indiska är sååå himla fina, vänta bara, aah!). Dagen till ära hade vi fått ner ett nytt bord att plåta på och Press-Linnea och SocialaMedier-Elin hade köpt in påskris med två kvistar av de finaste rosa (snordyra) blommorna - som lämpligt nog stod kvar idag och gjorde hela vår vinprovning ännu mysigare. Sen var det ju såklart bara att låna lite skålar, fat och koppar från de nyaste kollektionerna. Bäst!
 
Jag dricker inte ens vin, men jag var med och provade ändå. Även om jag inte kände någon märkbar skillnad, trots att pro-vin-drickarna rynkade på näsan åt ena och tjoade glatt åt andra. Haha. Alltså det känns som det var evigheter sedan jag gjorde ett inlägg om en så liten händelse som en afterwork. Det är nog mina veckosammanfattningars fel ;)
 
Hoppas ni har det mysigt, allihopa! Nu ska jag tagga fredag! Det är första fredagen som jag jobbar på ett "vanligt jobb" sedan... augusti. Så jag ska gå in i fullt fredagsmode och ta på mig fina kläder (brukar glida runt utan smink och i mjukiströja) :)) Hejaaa! :D
Spara
10 kommentarer
★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så mysigt det ser ut :)

emblas.se

Jag såg bara typ kanten på pizzan, men blev galet pizzasugen! ^^
trevlig helg!

Svar: hahaha... jag såg hela pizzan och du kan ju bara gissa hur mycket jag ångrade mig för att jag inte gick med och beställde en till mig själv ;)
Elin Kero

emblas.se

Hahah, I feel ya!

ISA

nämen!! det där ser så mysigt ut att jag går av. Vill ha vin nu dessutom, haha <3

Svar: Haha ;D <3
Elin Kero

Cilla

Oj så mysigt! Och älskar ljuset i bilderna, skapar en mysig känsla :)

Svar: :D :D
Elin Kero

Madelene

Så mysigt det ser ut! Vilken härlig start på helgen :)

Magdalena

Vilka mysiga bilder. Gillar extra mycket den när man ser alla sitta runt bordet. Man blir på riktigt middagsmysarhumör när man ser den. Och vad gott att du får känna den lediga fredagskänslan. Det behöver vi alla få ibland. Och blir det inte en just en fredag så gör det ju inget. Bara det blir en kväll när man riktigt får koppla av. Leve mjukisbrallan!

Svar: Men vad glad jag blir! :D Och ja! Leve mjukisbrallan :D
Elin Kero

Jess

Mysigt! Nog för att jag gillar vin men jag blir nog mest sugen på osten haha. Ser så himla gott ut!

Svar: Hhaha osten var fantastisk! :D
Elin Kero

Ida

Åh gud vad mysigt 😃 Gillar inte vin men vill lära mig;)

Svar: Haha jag gillar inte heller det, så drack cola ;) Men smakade iaf! haha
Elin Kero

Rania {Rowan Tree}

Åh det låter så himla trevligt och mysigt, och tycker verkligen om bilderna :) Snyggt nytt bord de skaffat till studion! Mhm vin... <3 Fast nu för tiden blir jag så trött på vin, dricker hellre öl :D