full screen header

Classic Petite

Det här är ett betalt samarbete med Daniel Wellington

 
På bild: Classic Petite Melrose Gold 28mm + Classic Cuff Small Gift set
 
 
 
Åh det känns som att även det här med att ha ett samarbete med Daniel Wellington har blivit lite av en tradition, för nu gör vi det för tredje året i rad! Alltid lika mysigt att dra fram juIsakerna och pyssla ihop en fin klockbild! I år har DW kommit ut med med en ny serie klockor som heter Classic Petite 28mm, med mindre urtavla och det är två av dessa som syns i bilderna :)
 
I år kan du även (förrutom att beställa klockorna för sig), skapa ditt eget Gift Set. Välj mellan alla klockor och accessoarer på hela sajten och skapa en box med antingen klocka och cuff, klocka med extra armband eller dubbla klockor. Set'et levereras sedan i en stilren och lyxig box, som ni ser på bilden här ovanför - inuti en julig presentask.
 
Just nu får ni -15% på ett helt köpdanielwellington.com, med koden "NEVNARIEN"!
 
 
 
 
På bild: Classic Petite Melrose Silver 28mm + Classic Cuff Small
 
 
 
 
 
 
På bild: Classic Petite Melrose Gold 28mm + Classic Cuff Small
7 kommentarer
johanna

alltså så fina klockor!

Julia

Så fina bilder och galet snygga klockor!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Verkligen hur fina klockor som helst :).

Erica

Älskar (!) verkligen den här klockan! Så stilren och snygg :D

Sandra Leone

Alltså åh så fina!

Lina

Så snygga klockor ! Hade jag inte tyckt att det är obekvämt med klockor och armbandsur så hade det lätt stått en sådan på önskelistan - men är lönlöst när jag redan köpt en annan klocka (som jag suktat efter ett tag), men gav bort den till min mamma för att jag kände det som att det blev en extra tyngd fast att det egentligen inte väger något xD Dina foto bjuder verkligen in till att vilja köpa, fast att man inte behöver ha en ;)

Sara

Så fina bilder! Älskar DWs klockor!!