full screen header

Ny kamera, ett djupdyk & ett spjut

 
Prenumerera på min Youtubekanal här :-*
8 kommentarer

Höstens stora projekt

Idag har jag varit på möte i stan med Emelie och vi har diskuterat en av höstens stora projekt...
 
 
 
 
 
Ja, det är mycket som händer i höst och jag är så himla peppad! Personligen satsar jag ännu mer på mina sociala medier, med bättre material i mina kanaler och möjlighet till fler samarbeten. I månadsskiftet september/oktober släpper jag redigeringskurser både online och som privatkurser, så att ALLA ska kunna ha möjligheten att skapa sina drömbilder. Jag har i dagarna även tackat ja till att gå in och hålla workshops i entrepenörskap hos Fotoskolan STHLM, vilket är superpirrigt. Jag som en gång tvivlade på att jag hade "rätt egenskaper" för att bli företagare. Tur att jag skrotade de tankarna och bara körde på!
 
Och det är inte nog där. Nepp. Jag och Emelie ska återuppta Golden Hour - vi har lämnat grundidén om en maffig foto-tvserie och låter Golden Hour Series bli en Youtubekanal för fotointresserade världen över, med videos varje vecka. Kommer bli en sjukt spännande höst!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev ett intensivt möte... haha. Både jag och Emelie är rätt så hyper av oss och vi eldar upp varandra när vi snackar om saker som vi båda är väldigt peppade på. Så nu är jag helt seg i skallen och det blir nog en tidig kväll alltså...
 
Vi satt hursomhelst på Hälsocaféet och jobbade. Jag har varit där förrut, men alltså GUD, jag förstår verkligen att det är så populärt? Gillar det ännu mer när det inte är lördag och fullsmockat, som det var förra gången ;) Och deras hamburgare (allt är veganskt där) var typ det godaste jag ätit. Slickade nästan tallriken.
 
 
 
 
 
 
Bilderna i inlägget är fotade med Olympus PEN F + Olympus 17/1,8, samt iPhone 7 :)
 
 
Det är superhärligt att jobba inne i stan - man är så på gång liksom... men det är ännu skönare att komma hem till Tyresö och till lugnet. Där solen går ner över skogen och sjöarna, där vattnet ligger helt spegelblankt.
 
Nu ska jag hoppa i säng och imorn kör vi igång en ny dag med en löprunda ute på grusvägarna <3 Godnatt hörni!
7 kommentarer

Shield-maiden

Här kommer bilderna från min andra arrangerade plåtning under Medeltidsveckan!
 
 
 
 
 
 
 
 
Modell: Roosmarii Sarapuu   Fotograf: Elin Kero
Canon EOS 5D Mark IV + Tamron 85/1,8 VC USD (två första bilderna) / Canon EF 35/2 IS USM
 
 
En eftermiddag/kväll när jag satt och åt på marknadens mattorg under Medeltidsveckan, gick den här tjejen förbi med sina två kompisar och jag hann knappt reagera innan jag hade flugit upp från bordet och sprungit ikapp henne och börjat presentera mig. Det visade sig att hon var från Estland och tur nog för mig så var hon intresserad av att vara med på en fotografering. Så dagen efter träffades vi i Östergravar och fotograferade lite snabbt innan hon skulle vidare och delta i en föreställning på andra sidan ön, vilket var anledningen till att hon befann sig på Gotland.
 
Superfina bilder blev det och nu kan jag även bocka av min absolut första fotografering på engelska! Det gick över alla förväntningar. Ibland undrar jag varför jag har så dåligt självförtroende när det kommer till att prata på engelska. För det brukar gå väldigt bra. Klart man glömmer grejer ibland och säger fel, men det är ju inte hela världen. Folk fattar och det är det viktigaste.
 
Hoppas ni haft en superfin måndag! <3
Spara
8 kommentarer