full screen header

New York är coolt

 
 
 
 
 
 
 
Det går inte riktigt att beskriva värmen här. I trettiotvå kvava grader flänger vi runt, instängda mellan skyskrapor som förvandlats till element i sommarsolen. Jag har aldrig haft sådana svettfläckar på ryggen tidigare. Man passerar så nära de öppna butiksdörrarna som det går, bara för att under en mikrosekund kanske få känna den där svala AC-brisen inifrån, kittla en i de blöta nackhåren. Jag har svettmusche, som måste torkas bort. Kravlar in på Starbucks och köper en iskall citrondryck. 30 minuter promenad, känns som ett maraton i bastumiljö.
 
Men New York är coolt! Vi äter så mycket god mat, pratar med så roliga Uber-förare, tittar på vackra hus, makalösa utsikter, fotar framför skolbussar och framför färgsprakande fasader. Kul att äntligen få se och uppleva det alla pratar om :D
17 kommentarer
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

åh vill också till USA var där som 2 åring men minns inte så mycket;)

Svar: Hahaha! ;D
Elin Kero

Ellen Lindberg

Shit vilken häftig stad det ser ut att vara!

Carro

Åå du är så värd detta!! Lite svalare hade det väl kunnat vara men ;)

Svar: TACK fina! <3
Elin Kero

LN

New York ÄR verkligen fantastiskt. Jag åkte dit med brorsan, pappa och pappas fru Sofia när vi fyllde 15, Albert och jag (vi är bonussyskon) och det var helt fantastiskt. Inte lika varmt som ni har det kanske, men det är verkligen en speciell atmosfär.

Vill gärna åka tillbaka. Och gå på Broadway. Och ha picknick i Central Park. Käka lunch i Little Italy. Och allt annat mys man kan hitta på där.

/Ellen.

Svar: Ja! Jag skulle vilja åka tillbaka hit när det är mellan 15-20 grader - så att man vill strosa omkring. Just nu vill man liksom bara springa in på ställen och stanna där hahaahj
Elin Kero

Sanne

Åh, åh åååh! Jag är så avis! Aldrig varit i NY men den ligger högt upp på min reselista! Hoppas vi får se massa bilder därifrån! :)

Elaine

Alltså.. Drömresan! En dag ska jag också dit :)

bella

Åh va kul! dit vill jag med verkligen resa en gång i mitt liv. njut ordentligt och ta mycket bilder så vi får se! :)

Simone

Vet exakt den känslan. Hoppas ni får svala brisar!

Pauline

Jag ska åka till New York för första gången i november, är så peppad på det! :D

shanelle

Älskar ljuset på street-bilden med Angelica! :D

Jessica

Längtar verkligen tillbaka till New York! Var där för 5 år sedan tror jag, men jag skulle så gärna vilja åka tillbaka och uppleva allt igen :)

Malin

Var där mitt under sommaren och jag förstår precis vad du menar, sjukaste värmen jag varit med om!

Sara (photoshoots & temafotograferingar)

Åååh! Vill också åka till New York! :((( Ha kul åt mig haha!

Linnéa Olsson

Åh vad jag vill till New York! Varför är man inte riktigt tät så man kan bara hoppa från hotell till hotell i några år haha

Alice

Åh, så fint! Hade dock inte pallat värmen (har kommit fram till att jag trivs i långärmat och jeans, vilket inte hade funkat där, haha!) men ni ser ut att ha det bra iaf. Nu blev jag sugen på att ta mitt pick och pack och lämna vardagen för någon spännande storstad med lite annan puls!

Alice

Åh, så fint! Hade dock inte pallat värmen (har kommit fram till att jag trivs i långärmat och jeans, vilket inte hade funkat där, haha!) men ni ser ut att ha det bra iaf. Nu blev jag sugen på att ta mitt pick och pack och lämna vardagen för någon spännande storstad med lite annan puls!

Svar: Haha nej jag vill helst inte att det ska vara över 25 grader ;)
Elin Kero

Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

Coola bilder!