full screen header

Cashmere by Indiska

 
 
 
 
Bilder fotograferade för Indiska och deras Cashmere-kollektion.
 
 
För några veckor sedan så berättade jag i min veckosammanfattning att jag varit och plåtat med Indiska!
Och här kommer några av bilderna som togs under den dagen. Jag vet inte om det är fler som sett det, men de här bilderna har figurerat i annonser i typ alla sociala medier under en längre tid. Tex på Facebook och på Instagram - SÅ kul att se sina egna bilder dyka upp så i flödet :)
 
Jag vet att många spelar coola i såna här lägen, men jag tänker inte hymla med att jag är så överjordiskt glad över att få jobba med Indiska och att de anlitar mig för att göra precis det jag är bra på, nämligen att ta mysiga dagsljusbilder. Ska bli så kul att visa er lite inredning också.
 
Alltså visst är detta SÅ HÄFTIGT?! Mitt frilansande hade inte kunnat börja bättre! <3
 
 
 
 
 
 
Spara
Spara
Spara
32 kommentarer

Soluppgångsterapi

Idag ställde jag klockan på 07.00 och drog iväg till Tyresö Slott, där slottsparken låg inbäddad i dimma.
 
När jag skulle över bron till "den bästa soluppgångsvyn" satt det en stor fågel på räcket. Trodde den var uppstoppad först, eftersom den satt så still, trots att jag kom klampade bara någon meter ifrån. Någon som vet vad det är för en?
 
Det är lite klurigt att hitta öppna vidder utan bebyggelse i Tyresö, så därför får man jaga runt de stora sjöarna/havet i jakten på de bästa platserna :)
 
Svanarna hängde också på första parkett.
 
Alltså LJUUUSEEET! <3
 
Och iiiiiseeeeen! <3
 
Efter två timmar på den här klippan kan man inte må annat än bra :)
 
Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS USM & Canon EF 135/2 L USM
 
 
Att ställa klockan för att åka iväg och kolla på soluppgången var nog det bästa jag kunde komma på att göra.
Det var så drömmigt och jag kände mig så inspirerad och pigg efteråt, att jag speed-städade hela huset så fort jag kom innanför dörren. Jag tror jag har sagt förrut att mitt hem speglar hur jag mår ganska bra. Är det stökigt hemma, så är det stökigt inombords. Och det har verkligen varit vrålstökigt ett bra tag nu, så det var väldigt skönt att komma hem helt uppfriskad och få allting rent igen.
 
Nu sitter jag med ett stearingljus vid datorn och redigerar några bilder, medan det mörknar utanför fönstret. Mys!
29 kommentarer

En rosaskimrig vinter

 
 
Min nya jultröja som syrran köpte till mig på Primark när hon var i London i förra veckan :D
Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS USM
 
 
Vet ni vad? Idag lyckades jag ta upp kameran! Jag hittade en gammal vinterbild som jag tog för fyra år sedan och bestämde mig för att skapa en (som blev två) bilder inspirerade av den. Och det krävdes inte så mycket - bara en rosa bakgrund, en tröja och ett gran-band. Jag har så himla lätt att hamna i ett spår där allt ska vara så himla överambitiöst hela tiden. Inte undra på att man tappar orken då, för så kan man ju inte hålla på. :)
 
Ibland är det bara skönt att typ "erkänna" att man har en svacka. Känns som att varje gång jag skrivit att "åh jag har ingen inspiration", så släpper pressen och så får jag illbaka skaparglädjen. Nu ska jag inte ropa hej för tidigt här, men det kändes i alla fall bra att få till det här inlägget. Så att min blogg visar lite annat än taskiga mobilbilder (som absolut är roligt, men då som komplement till min systemkamerabilder).
 
Tack för era tips och uppmuntrande ord förresten! Betyder massor för mig <3
Spara
9 kommentarer