full screen header

Första dagen på Island

 
 
 
 
 
 
Canon EOS 5D Mark II + Tamron AF 45/1,8 SP DI VC USD
 
 
Island är verkligen ett av de länder som legat högst upp på min "måste besöka"-lista och nu är jag äntligen här?! Det känns helt overkligt. Island är verkligen precis så drama som jag hade förväntat mig, med mörka ovädersmoln över karga landskap.
 
Jag är här som assistent åt Emelie Ohlsson på hennes bröllopsworkshop, samt för ett bröllop senare i veckan. Superkul! Emelie har planerat workshopen så att den skulle hamna mitt i lupinblommningen och det går liksom inte att beskriva hur vackert dessa lupiinfält är. De, tillsammans med alla dessa berg och mörka himlar.. wow!
 
Jag hoppas så jag får möjlighet att ta med mig mamma hit en dag - hon skulle älska det! <3
Nu ska vi dock lämna lupinerna och dra vidare till andra coola locations. See you soon! :D
30 kommentarer

Vecka 25

Den här veckan började jag sommarjobba! Och så upptäckte jag att det ju är varmt nog i sjöarna här i närheten, så att man verkligen kan BADA! 

Ögonblick från veckan
 
 
 
 
 Man vet att det är en högtid på gång när man är på Ica och det ser ut såhär...
 
 Packar inför Island!!! 😍
 
Saker jag tänkt på
» Att jag verkligen ÄLSKAR att bada! Kanske faktiskt mer än vad jag älskar att cykla (dvs mycket) ;)
 
» Att det är ETT ÅR SEN jag och Filip hade vår första dejt idag. Blir pirrig i magen när jag tänker på den dagen :'D
 
 
Tips, favvisar och annat kul
» Can't Feel My Face - Ember Island. Så himla mysig!
 
 
 
 
 
Nu är jag förresten på Island!!!! :D :D :D TAGGA SNYGGA BILDER! :D :D :D
Spara
Spara
Spara
Spara
12 kommentarer

Har aldrig haft en sådan idyllisk midsommar

 
Olympus OM-D E-M5 Mark II + Olympus 17/1,8
 
 
Åh jag har haft en helt underbar midsommar! Vanligtvis brukar jag inte direkt fira midsommar. Jag brukar hänga hemma med familjen, ha myskväll med syrran eller som sist... ligga hemma själv och kolla på serier och äta god mat. Haha. Men denna midsommar hade jag lust att göra något och jag, Filip och syrran hängde med Filips syster till hennes kompis' kusiners lantställe.
 
Alltså huuuur fint var det inte där?! Mitt ute i skogen, vid en sjö, utan några andra hus i närheten. Vi gjorde midsommarkransar, lekte lekar, hade knytkalas, det bjöds på jordgubbstårta samt diverse olika drinkar och jag och syrran badade nakna i sjön (vilket betyder att jag nu bockat av ännu en punkt på min sommarlista hehe).
 
Tänk att det blev sol ändå!! Och dimman låg tät runt stugorna hela natten... så gissa hur svårt det var att hålla fingrarna från kameran när vi rusade genom skogar och förbi ängar omkring kl 02.00 på natten, när det började ljusna och vi skulle hem till våra varma sängar... Jag är säker på att det blev en helt magisk soluppgång den morgonen, men jag var för trött och utmattad för att uppleva den. Det får bli en annan gång helt enkelt. :)
 
<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spara
25 kommentarer