full screen header

Yasuragi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Olympus OM-D E-M5 Mark II + Olympus 17/1,8
 
 
När jag fyllde år så fick jag en vistelse med övernattning på Yasuragi av min pojkvän.
Har länge velat åka dit, så jag blev så himla glad och var otroligt förväntansfull när vi tog bilen till Hasseludden i lördags :) Låter bilderna tala för sig självt, men åh vad mysigt och romantiskt det har varit! Älskar att göra såna här saker med honom <3
 
Sen vill man ju bara ha en sån där tvagningspall och trähink hemma också... helst hela tvagningsrummets utseende ;)
 
Spara
18 kommentarer
Ellen

Alltså åh vilken dröm upplevelse! Underbara bilder!

Sanna

Men herregud vad det där såg underbart ut! MÅSTE se till att komma iväg någon gång också!

http://nouw.com/jarske

Svar: JA!!
Elin Kero

LN

Åh vad mysigt!

Pappa var där för flera år sedan, så jag har snott hans morgonrock därifrån. Hoppas på att själv kunna fara någon gång i framtiden. Lite längre resa för oss dock ;)

/Ellen.

Emma Grann Fotografi

Åh vad mysigt :D

Johan

HAHAHAA Vilken syn på morgonen när man går upp och sätter sig helt naken och tvagar sig innan man går till jobbet :D
På en träpall dessutom.... :D
Fast när jag tänker efter kanske det är precis det man skulle behöva... Eftersom man ändå är så trött att man knappt orkar stå upp :)

/Johan

Svar: HAHA I knooooow! Men jag tror det är bra för själen ;)
Elin Kero

Jessica

Yasuragi är ju bara för underbart! Var där för några månader sedan då mamma bestämt sig för att skaffa klippkort (och då får man ta med sig en person). Jag har dock aldrig övernattat där, men det verkar ju väldigt härligt :)

Svar: Åh kan man skaffa klippkort där?! MÅSTE GÖRA! Haha...
Elin Kero

Anonym

Jag älskar doften på hårprodukterna och duschtvålen!
Missen jag gjorde när jag var där med mamma var att ta den tysta avdelningen ... Alla hyssjade oss och vi BA- mind your own business! 😁

Svar: Jag också!! Och hahah... det var det fler som missade när jag var där också... ;)
Elin Kero

Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen

Men WOW vilken fantastisk miljö! Vilken fin present av honom! :) <3

Svar: Ellerhuuuur?! Åh :D
Elin Kero

Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg

Åh vad mysigt :D

Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna

Vilken dröm :)

Lisa

Underbara bilder!!! Vilken kamera/objektiv/brännvidd och bländare använde du för att ta bild 1 (morgonrock på sängen) och bild 5 (matbilden)?

Svar: Tack!! :D kamera + objektiv står under bilderna :) inställning jag använt är bländarprioritet-programmet med bländare 1,8 :)
Elin Kero

Eric - SMDLND

Åh jag älskar Yasuragi! Har varit där flera gånger med min pojkvän och har lovat mig själv att den dagen jag renoverar ett badrum ska det finnas plats för en sån där pall + hink haha!

FrökenTV, bloggen om tv och film

men omg! mys

Sandra Leone

Det ser överjordiskt härligt ut!

Caroline

Nice :D dit ska jag i slutet på augusti med jobbet...istället för den årliga sommarfesten så fick man välja bland fyra aktiviteter med övernattning..och jag valde Spa. Woop gratis är gott :P Har aldrig fått en massage i hela mitt liv förr så blir intressant och avslappnande dygn speciellt :) Såg fint ut på dina bilder!

//Carrooo

Rebecka Nelson

Men, hahaha! Detta inlägget har jag helt missat. Fattar att det var otroligt mysigt, men jag kan inte annat än att få obehagliga rysningar genom kroppen när jag läser din text. Jag har nämligen precis läst en deckare som utspelar sig på detta stället och där sker mord på mord. Så himla knäppt detta blev att se bilder på det jag bara föreställt mig i huvudet. Och så mycket vackrare det var! Så vrickat i mitt huvud, haha. Dina bilder och din text var riktigt fina, men ja.. du kanske fattar att det blir en krock, haha :)

Svar: Haha började faktiskt lyssna på den häromdan nu bara för att du skrev att den fanns ;)
Elin Kero

Linnéa Olsson

Googlade nyss fram det här inlägget för jag mindes hur mysiga bilderna var men så läser jag den senaste kommentaren och funderar på vad det är för deckare?! Måste lyssna :')

Svar: Hahaha åh jag började lyssna på den boken, men fastnade inte riktigt. "Vila i frid" heter den i alla fall (kommer inte ihåg om hon skrev det i inlägget). Men jag kanske bara inte var tillräckligt tålmodig ;)
Elin Kero

Linnéa Olsson

Åh jag får prova och se! Brukar sällan lyssna på deckare faktiskt men kan vara kul att prova något nytt :) Nu är det dock Outlander som går för fulla muggar i väntan på säsong 3 iiiih