full screen header

Julpyntar, DIY-stjärna & mina framtidsplaner


I det här klippet får ni hänga med mig när jag julpyntar, bakar lussekatter med Filip och DIY'ar en prydnadsstjärna!
12 kommentarer
Fredriksson

Härligt Elin, alltid kul att se dina vloggar. Känns juligt och mysigt som en julkalender special, ser framemot nästa :-)
Ja din blogg är ju oxå härlig så att läsa inlägg är mysigt det oxå :-)

Svar: Men vad glad jag blir!! :D
Elin Kero

Sandra

Härliga Elin! Keep up the good work! <3

Svar: <3
Elin Kero

Johanna

Hej Elin, så himla mysig vlogg! :) Har läst din blogg under herrejösses många år och är generellt väldigt dålig på att kommentera men hade en tanke och idé som jag vill delge.

Jag vet att för ett tag sedan skrev du ett inlägg om att du ibland hade svårt att hitta inspiration, speciellt nu under vitnern, när du fotograferade och jag tänkte att du kanske kunde göra en serie med utmaningar som både du och vi som läser din blogg gör. Eftersom jag själv har svårt att tänka "outside the box" och utmana mig själv när jag fotar så vore det ett perfekt tillfälle att försöka utveckla sig själv med utmaningen som du skriver. Kanske lite tips och trix från din sida som är erfaren och där du sätter en deadline och där läsarna får skicka in bilder till dig och där du väljer ut några bilder och lyfter fram varför de blev bra och även din egna bild. Genom detta ser man hur andra tänker och man får nytt perspektiv på sina egna foton inför nästa utmaning som du kommer på! :)

Hoppas du kan tycka detta är en bra idé för detta är något som jag hoppas fler hänger med på om du skulle börja med detta (jag bl.a.!).

Ha det bra och fortsätt vara grym!

Kramar Johanna :)

Svar: Men hallå, jätterolig idé ju! Ska försöka klura på detta, så kanske vi kan dra igång något i januari om jag kommer på lite bra teman haha :D kram!
Elin Kero

Linn

Hej Elin,
Kommer till Visby i helgen för Medeltida Jul. Hoppas vi ses där :D

Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom

Äntligen en snygg jultröja! Blir alldeles varm i hjärtat när du pratar om längtan efter att bli sambo. Att du är medveten om att du är en presterade som även behöver andra känslor och andra ting att längta efter. På riktigt, blir varm i hjärtat! Kloka du. Kram

Svar: <3
Elin Kero

Stina

Åh! Det är klart du ska ha en eller två katter! :) Jag har hjälpt till på ett katthem i ungefär två år och tar foton på alla deras katter och lägger ut på deras hemsida, riktigt mysigt. Hämtade min egen katt där i januari och det går inte annat än att älska henne! Vet inte vad jag skulle gjort utan henne, så fin kisse! En norsk skogskatt som älskar att bli klappad på magen och springa efter garnbollar :)

Svar: Men ååh längtar så mycket <3
Elin Kero

Daniela

Ååh vad härliga vloggar du gör! Blir så inspirerad och glad av dig! :))

Gjertrud

Ahh du Elin du Elin, du gir meg energi. Jeg blir alltid full av energi da jeg både ser blogginnleggene hos deg samt videoene. Jeg får lyst til å gjøre så mange ting :) Du er flott OG FLINK!

Svar: Men alltså TACK! Så himla fint <3
Elin Kero

Alexandra

Så mysig vlogg! Precis vad jag behövde idag efter en tung vecka med mycket jobbiga beslut :)

KRAM

Svar: <3
Elin Kero

selina

Hej hej, byt plats på ljusstaken och tomten, så kan du tända ljusen under vintern ändå för du har ju bara gardin på ena sidan! :)

Svar: Jag testade det, men det såg tyvärr inte lika bra ut. Mvh petig hahaha
Elin Kero

Maria

Du har det så fint! :-) Det er en av de (få) tingene jeg savner ved å ikke bo alene. Jeg kan ikke alene bare pynte og dekorere som jeg vil.. Haha :-) Elsker dine vlogmas. Har vært hyggelige avbrekk i eksamenslesningen i disse dager. :-)

Svar: Haha det känns som att det är en sak som jag kommer sakna när jag blir sambo igen.. att inte bara få bestämma helt hur jag vill :) och tack så mycket!! :D
Elin Kero

Sandra

Så himla snyggt det blev med hyllan där stjärnan ställdes! Och stjärnan också såklart :)

Och så mysigt på något vis när du bubblar om framtidsplanerna, du verkar så glad!