full screen header

Räddat en katt ur ett träd

 
Den räddade kissen och den senaste skoluppgiften (Foto: Elsa Soläng).
 
 
Det är slutrusch i skolan just nu - en vecka kvar till sommarlov och alla sitter inne på skolan till sent för att göra klart sina uppgifter. Tvåorna har avslutning idag, så vi ska snart på vernissage och allt känns bara väldigt somrigt och härligt!
 
Igår morse hittade vi en kisse som satt och jamade uppe i ett träd utanför skolan. Så sedan dess har det bara varit katt i huvudet på mig och idag på eftermiddagen lyckades vi äntligen få fatt på en arborist som kom förbi och hämtade ner den (brandkåren gör tydligen inte sådant längre här i Stockholm). Väldigt spännande att beskåda räddningen (har lagt upp några klipp på min Snapchat - @elinkero). Sedan fick han - en mysig ragdoll som heter Niro - spatsera runt inne på Fotoskolan STHLM tills ägaren kom förbi och hämtade honom. Åh, vad jag saknar mina Ragdolls nu... 
 
Nu ska jag printa sista uppgiften och sen vernissage som sagt! :D
9 kommentarer
sophie

hejhej Elin. Jag funderar på att söka din utbildning och undrar i princip allt.
Är den bra?
Hur ser jobbsituationen ut?
Är det svårt att komma in?
Vad gjorde att du kom in tror du?
Har ni öppet hus?
Skulle du rekommendera den?

Svar: Jag tycker utbildningen är jättebra :) Jobbsituationen... svårt att säga.. men som det ser ut så jobbar fler och fler retuschörer frilans. Vill man jobba med tidningar så finns det inte så mycket pengar att hämta, utan man bör i så fall satsa på reklam. Vad som gjorde att jag kom in var för att jag hade gjort bra ifrån mig på arbetsproverna och tydligen svarade bra på intervjuerna :) Yep, vi har öppet hus och skulle absolut rekommendera utbildningen! :)
Elin Kero

Jessie

Men oj, hur kan katter komma upp å inte komma ner egentligen? Hihi

Isabella [ Fotografi ]

Niro verkar vara ett litet busfrö! Hade han(hon?) rymt, känns ovanligt att en ragdoll skulle springa omkring mitt i Stockholm. :o

Svar: Ellerhur! Tydligen är han ute alla nätter :S
Elin Kero

Christine

Hej Elin,
Vad hände med dina kissar? Var är de nu?
Hälsningar Christine

Svar: Svarar i mitt nästa frågor-och-svar-inlägg :)
Elin Kero

Tovvsan

åh så mysiga bilder!

Tovvsan

åh så mysiga bilder!

Aleksandra Radojcic

Hej hej! Jag har en systemkamera redan med ett Sigma 50mm objektiv. Men jag känner att den inte är så skön att bära med överallt eftersom att den är så tung och jag söker nu efter en kamera som är nästan lika bra men kompakt. Därför undrar jag om en Canon G16 är en bra kompaktkamera? :)

Kramar

Svar: Jag har ingen koll på kompaktkameror, du får mejla och fråga en fotobutik :)
Elin Kero

Lina

Men vad mysigt med besök av kisse sådär på skolan! Hade med viljat ha en liten maskot som stryker omkring när man jobbar i webblabbet. :)

Linn Strömberg

Vilken tur att ni märkte den!