full screen header

Gott Nytt År!

 
 
 
 
2016 är på ingång och man kan ju inte annat än att känna sig lite pirrig inför det som kommer och nostalgisk över det som varit.
Nyår är verkligen en tidpunkt som triggar mig att fundera och reflektera en himla massa. Ordentligt. Vet inte hur många ord jag hunnit skriva i just det här inlägget nu, som jag raderat för att det blivit för "hokuspokus". haha! Orkar inte vara djup just nu. Vill bara käka mina pommes och inatt konstatera att "okej nu är klockan tolv, nu är det tydligen nytt år", somna med dreggel i mungipan bredvid min kille en halvtimme senare och fortsätta känna att allt är precis som vanligt.
 
Gott Nytt År alla! Och ni ska veta att jag är så glad att jag har er <3
13 kommentarer

En halv minut i Narnia

Filmad med Canon EOS 5D Mark II + Tamron AF 45/1,8 SP DI VC USD
 
 
Alltså! Jag är så lycklig och tacksam över att vi kan ha sånna här magiska dagar. Att vakna upp till snö och frost som glittrar i den mjuka morgonsolen. Jag steg direkt upp och tog på mig mina sagokläder och promenerade ner till den närmaste sjön, tio minuter bort. Där stod jag precis intill den stora vägen, husen och gångvägen... men märkte det knappt inte.. för där bland de vitklädda grenarna var jag i mitt alldeles egna lilla Narnia. I tre timmar rörde jag mig över en yta på max 20 meter, helt uppslukad av min omgivning. Känslan när manteln fladdrade bakom mig, när solen lyste upp mitt ansikte och jag spände bågen... den är oersättlig.
 
Jag älskar årstiderna och vad de gör med vårt land <3
13 kommentarer

Det snöar!!!

 Älskar att skippa jackan och dra på lager efter lager av tröjor istället - så vintrigt! :D
 
 
 
Canon EOS 5D Mark II + Tamron AF 45/1,8 SP DI VC USD
 
 
Igår när mamma kom in och väckte mig och sa "Elin! Titta ut genom fönstret, det har snöat i natt!".
Den känslan! Man kan väl ändå inte vakna på ett bättre sätt?! Jag vart såklart helt lyrisk och dansade tjoande fram till fönstret med båda armarna rakt upp i luften. Sen kunde jag knappt hålla mig medan jag käkade upp min risgrynsgröt-frukost och spelade lite brädspel med mamma. Varje år, samma sak. Det är som att jag aldrig har sett snö förrut. Men det är en underbar känsla att känna, haha!
 
Nu sitter jag på tåget hem till Stockholm och kan knappt hålla mig till imorgon... Eller jag har inget annat val... Ehh... Men imorgon kommer min kille hem från USA och jag har saknat honom som om det gått flera veckor, trots att det bara är - host - en och en halv. Hehe. Men han är lättsaknad, så det är okej ;)
 
Förresten, har ni sett Fröken Frimans Krig?! Älskade första säsongen. Älskar andra säsongen lika mycket (klämde den imorse - det är bara tre avsnitt). SE, SE, SE!! :D Och förresten igen, jag älskar mina trådlösa lurar! :D
 
 
 
 
 
 
29 kommentarer