full screen header

Duo Blau

 
 
 
Idag var det flyttdag på schemat på Fotoskolan STHLM. 18 spända elever skulle ut till sina praktikplatser och jag var en av dem. Jag är på ett ställe som heter Duo Blau. Två fotografer som pysslar med både foto och rörlig bild - på bilderna i det här inlägget ser ni deras studio, så himla cool! :D
Jag kommer främst att vara där som retuschör, men även hinna med att assistera på plåtningar och videoinspelningar, samt utföra fiktiva uppdrag. Ska bli ett riktigt kul halvår!
 
Annars är jag supernöjd med mig själv denna dag för att jag har kört en massa bil i Stockholm. Först hittade jag hemifrån till skolan (som ligger mitt i stan) utan GPS (vilket iof var ganska enkelt), men sen hittade jag även från min praktik tillbaka till skolan utan att kolla GPS och karta också, vilket är asnajs när man (som jag) inte är från Stockholm och har tyckt att det varit lite skrämmande att köra i storstadstrafiken... Yay! Det är gött när man äntligne börjar fatta hur alla platser hänger ihop med varandra... ;)
 
Vill ni se när jag gör bort mig så kan ni för övrigt kolla in min senaste Youtubevideo som jag la upp idag.. haha :-*

 
 
 
 
 

Sony a5100 + Sony 24/1,8 Zeiss
15 kommentarer

Två systrar på stan

Min syster är i stan och idag tog vi en lunch på Jensens!
 
Är så glad att ha henne här! <3
 
Jag hade på mig en ny favoritkjol från Monki :D
 
 
Syrran shoppade loss på River Island, vår favoritbutik.. haha..
 
 
 
 
Jaaaa min syster är alltså här och det är faaaaaantastiskt! Förutom det faktum att jag gått och blivit sjuk alldeles precis lagom till det. Men vi hann i alla fall med en runda på stan igår, även om jag var halvt svimfärdig.. haha.. Idag ligger jag hemma i soffan och vilar. Prima start på skolan, verkligen.. först det där med pappa och sen blir jag sjuk också.. Ska försöka att inte tänka på hur mycket jag har att ta igen.. På måndag börjar praktiken! :D
18 kommentarer

Jag kunde ju inte få en riktig båt så...

 
 
 
 
Jag har äntligen fått de där sommardagarna som man drömmer om varje år när sommaren är på ingång. De som jag inte trodde att jag skulle få den här sommaren.. haha.. Igår letade vi Haninge runt efter uppblåsbara båtar (eftersom jag inte kunde få en riktig båt - hade till och med kollat blocket för att se vad det skulle kosta med en eka - så kunde jag väl ändå skaffa en uppblåsbar... haha!), som vi sedan låg och guppade runt på här på sjön, medan vattnet kluckade. Sjukt jävla gött. Älskar badsjöar som inte är så överbefolkade, så detta stället är bara helt perfekt.
 
Idag käkade vi bananpannkakor till frukost på en klippa och sedan blev det ännu mer båtguppande. Och en hel del plaskande och simmande för min del också. Jag älskar att bada. ÄLSKAR att bada! Lite lustigt med tanke på att jag är rädd för vatten. Haha. Eller det är väl inte själva vattnet i sig som jag är rädd för, utan mer djupet och det som man inte ser. Och jag får vrålpanik om nån håller i mig där jag inte bottnar.. haha.
 
Ps. Jag råkade höra Imagine Dragons' Warror (den som är med i Insurgent-filmen) på radion (gotta love Bandit Rock) igår och GUD vad bra den är?! Föll vid första öronvibbrationen... ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De nedersta bilderna är fotade med iPhone 5S, eftersom jag glömde batteriet till kameran hemma igår... aaaahhh... haha!
25 kommentarer