full screen header

En måltid under medeltiden

 
 
 
 
 
 
Titta på det här mumsiga matbordet!
Efter den mysiga vandringen i sagoskogen, så kom vi hem till Lovisa och ett fullproppat medeltidsbord!
Älskar hur de hade gått all in med maten och att Lovisa letat runt ordentligt på stans second hand-affärer för att hitta passande rekvisita till dukningen! Det är verkligen något speciellt med ett bord som är så fullproppat med godsaker, att det knappt finns rum för annat. Det, tillsammans med ljus, avsaknaden av bestick och mjöd att dricka, det gjorde liksom allt! Mums! Sjukt bra gjort, Lovisa! :D
 
Vill inte att det ska gå så här lång tid mellan blogginläggen - önskar verkligen att feelingen kom tillbaka <3
20 kommentarer

En veckas spektakel

 
Canon EOS 5D + Canon EF 35/2 ISUSM
 
 
Aooof det har vart en påfrestande vecka med mycket trötthet och två tenta-dagar i Bildbehandling A.
Jag blev klar alldeles "för fort" på den skriftliga tentan, så jag satt typ i fem minuter och funderade på om jag hade haft för bråttom och missat ett blad. Man vill ju inte vara den som först reser sig från sin stol - speciellt inte sådär lite halvgenomtänkt... haha. Men nej, jag tror att det gick bra, bortsett från sidan med histogram. Jag vet inte vad det är med histogram, men jag har verkligen så himla svårt för det?? Visst, jag fattar det basic med att kolla så att pixlar inte blivit utfrätta/igensvärtade eller någon enskild färgkanal gått i väggen, men resten?? Ehh. Jaja.
 
I övrigt har jag slarvat bort ett minneskort (med bland annat de bilderna som jag tog med min kamera vid samma tillfälle som Kim tog dem ovan på mig), tagit ut min hårförlängning (som hade trasslat sig till förbannelse), lyssnat oavbrutet på Ed Sheeran (tagga hans spelning i Globen om tre veckor!), trängts med folk på tuben, hamnat i det klassiska halv-tre-mood'et med min klassrumsgranne Caroline (Alltid. Samma tid. Allting är bara hysteriskt kul, haha), börjat ta vinterjackan istället för skinnjackan och såklart redigerat miljoners miljarder bilder... ;)
 
Idag hade jag tänkt spela in en ny Youtubevideo eftersom det var så länge sedan sist,
men vädret är riktigt mörkt idag alltså. Är typ kolsvart hemma.. så får se hur det blir med det ;)
35 kommentarer

Höstskor

 
 
Nej jag gillar inte alls konjak-brun... nej, nej... haha... ;)
 
 
Sitter och lyssnar på musiken från Ronja Rövardotter, för den är ju så jäkla bra!
Och glad är jag, för idag har jag köpt ett par nya skor. Jag var egentligen ute efter ett par svarta Chelsea Boots, men det blev något heeeelt annat.. haha. Skorna är från Din Sko, gillar verkligen den här modellen - och färgen! Sen att de var fodrade med sånt där värmade mysludd, gjorde ju bara valet helt självklart... ;)
 
Grejen är den att jag har två par höstskor utan klack och två par Converse som jag verkligen älskar och som jag burit dag in och dag ut i typ 3-4 år nu. Men dessa skor har sett sina bästa dagar och det har gått hål lite överallt runt sulorna på allihop, så de läcker in vatten (krävs inte direkt mycket, räcker att asfalten är lite halvblöt, så är strumporna dyngsura efter ca 20 meters promenad.. trevligt värre). Så det var verkligen dags för ett par nya!
 
Tror att dessa har vad som krävs för att bli ett par nya bästisar!
27 kommentarer