full screen header

Summer Love

 
 
 
Idag har det varit sommar. Inte bara vädret, utan även aktiviteterna.
Det första jag gjorde när jag steg upp var att göra två smörgåsar med lokalodlade (extra goda) tomater och paprika. Tog med mig dem och ett glas mjölk ut i solen och satt i utesoffan och tuggade, medan Ada tassade omkring i gräset med låg profil, som om hon trodde att hon var med i en actionrulle där fienden gömde sig bakom varje krök.. Haha. När syrran vaknade, så kröp jag omkring och filmade, medan det var hennes tur att äta frukost i utesoffan. Hon tyckte tydligen att jag såg muppig ut, för rätt som det var så flög hon ur soffan och började härma mina kameramoves. Hon tycker att jag liknar en jakthund som vädrar i luften när jag letar mina motiv... Höll på att garva ihjäl mig åt hennes immitation. ;)
 
Sedan tog vi bilen till Svalnäs och vi tog vårt premiärdopp i Vänern. Själv har jag redan tagit ett dopp i Vättern i år - förra helgen närmare bestämt (det var inte helt oväntat betydligt kallare.... haha). Jag låg faktiskt till och med och plaskade lite idag. Inte för att det på något sätt var varmt, utan mer pga beslutsamhet ;)
 
Och ikväll har jag suttit i trädgården och jagat de sista solstrålarna, som kom och gick lite som de ville där den sista halvtimmen. Efter bilden ovan vart jag nöjd och sprang in, två myggbett rikare!
 
 
 
 
23 kommentarer

Tävlingsvinnare

 

Det är nästan lite jobbigt att hålla i tävlingar tycker jag.. haha.. Mest för att jag vill att alla ska vinna... ;)
För er som undrar så slumpade jag fram en vinnare från alla de kanaler där ni deltagit i tävlingen (genom en nummergenerator på nätet) - och vinnaren blev Sara! Sjukt grym på det hon gör också! Mejla mig din adress, så skickar jag vidare den till Wacom, som i sin tur skickar dig ritplattan! :D
 
GRATTIS! :D
12 kommentarer

DIY: Kamerarem i läder

Följ mig på Youtube <3
 
 
Här är ett klipp från min Youtubekanal där jag visar hur man gör en egen kamerarem!
Jag gjorde ju en annan, liknande kamerarem inför Blogawards i höstas (som ni kanske minns?) och det var väldigt kul! Bara att den modellen inte var så himla smart (med två remmar), så nu ville jag göra en ny med endast en bred rem. Denna tänkte jag ha på Medeltidsveckan! :D
 
Den här var faktiskt rätt enkel att göra. Om jag inte hade filmat samtidigt så hade det nog gått på typ 5-10 minuter.. haha. Det smidiga med den här är att om kameraremmen är i vägen, så är det bara att haka loss den. Det osmidiga med den är att man måste skruva loss fästena för att få av den helt (om man vill byta tillbaka) - men jag räknar med att jag inte kommer att vilja göra det särskilt ofta - och den här lösningen kändes säkrast!
 
Detta behöver du:
Läderband 25mm (Längd bestämmer du själv), läderband 10mm (ca 20cm), skruvnitar (6-pack), karbinhakar (2st), ringlås (2st), håltång, skruvmejsel, måttband, sax och penna.
28 kommentarer