full screen header

Att klä sig för San Francisco

 
 
Jag körde en 'favorit i repris' under resan (samma sak hände på Santorini) och tog med mig alldeles för kalla kläder. 'Ja, men vi ska ju till Kalifornien', tänkte jag och fattade inte att det faktiskt är lite kyligt i San Francisco. Tack vare den där missen, så hittade jag dock de där perfekta ljusa jeansen med slitningar, som jag letat efter under en väldigt lång tid - blev skitglad när jag såg att de hade Abercrombie & Fitch i gallerian vi var inne på, för de har alltid så snygga jeans. Fick med mig en t-shirt med USA-flaggan också, som jag tyckte var lämplig att köpa just i USA, som en något mer stylish turisttröja... ;)
 
Jackan däremot, var inte lika självklar. Jag rusade in och ut i butik efter butik och försökte hitta något långärmat utan några hål i (stickat släpper in vinden!). Höll på att ge upp, då jag mötte upp några av de andra tjejerna från resan inne på H&M och sa att de kunde slänga på mig lite vad som helst från REA-stället som de tyckte passade min nya jeans-outfit och efter ca 30 sekunder kom den här jackan för $15 (typ 100 spänn) flygande genom luften.
 
Inte alls min stil och jag hade aldrig ens tittat på den själv, men efter att ha dragit på mig den så insåg jag att den ju faktiskt var rätt ball och det är kul att klä sig lite oförutsägbart. Köper ju i princip bara skaterklänningar och kjolar nu för tiden... Så det var sagan om denna outfit ;)
 
 
T-shirt och jeans från Abercrombie & Fitch. Jacka från H&M.
 
 
 
 
Foto: Hanna Kero. Canon EOS 600D + Sigma 30/1,4 Art
Abercrombie & Fitch Dagens Outfit Outfit San Francisco
22 kommentarer
Olivia

I San Francisco har jag bott i ett helt år, helt fantastiskt var det även om jag bara var 8 år!

Daniel

Rolig min där i översta bilden.

Daniel

Men annars fin tjej fint klädd.

LOVISA [ foto & vardag ]

snyggt blev det i alla fall!

Myhrans

Gillar jackan väldigt mycket :)

TeamHälsa

MÅNADENS SOLSTRÅLE JULI!

Var med och bli månadens solstråle.
För mer info besök bloggen www.teamhalsa.blogg.se

Varma kramar.

yasmine mamma till dennis

önskar dig en toppen start på veckan
kram

Hanna

ÅhhHÅHÅHHhhhhh du är så vacker Elin!

Martina [Eluminél in Japan]

Plötsligt händer det!

Som när jag hittar vissa saker här i Japan som PASSAR! Jag blir lika chockad varje gång det hänt... ( 2 ggr).

Moa - hobbyfotograf

Snygg ju!

Lovisasfoton

Canon 600d ser ut att ta riktigt bra bilder den med och jag vet att det är din lillasysters kamera Hannahs :)

Svar: Det gör den absolut :)
Elin [ n e v n a r i e n ]

elin

sjukt cool och snygg outfit, men ändå rätt enkel! Är typ kär i jeansen! såååå snygga ;D <3

Filippa: En neuroatypisk blogg

Jackan var snygg ju! Lite skräddad bombarjacka över den nästan. Ibland kan man behöva låna någon annans ögon för att inte bli så jäkla hemmablind, jag shoppar sällan själv längre för då köper jag bara same old. Min bästa vän är grym på att hitta snygga kläder som jag rynkar på näsan åt när de hänger på galgen men är skitsnygga när jag sedan provar dem. Samma med min pappas fru av någon anledning, det händer att hon ger mig något superkonstigt plagg som jag inte alls tror är jag för "det kommer klä dig jättefint!". Sedan blir det plagget nya favoriten i garderoben. Tokigt! :)

Svar: Haha låna någon annans ögon - så himla rätt! Haha :D Jag shoppar alltid själv... så kanske ska ta ditt råd och ta med någon annan för en gångs skull... ;)
Elin [ n e v n a r i e n ]

kejsarinna

Häftiga byxor, stort gilla :) Måste också bara tacka för en himlans bra blogg och dina fotoskolor har hjälpt mig jättemycket att förstå min kamera :D

Svar: Åh tack så mycket! :D
Elin [ n e v n a r i e n ]

Lydia Elstig

Fin outfit!

Jonna

Riktigt snygga byxor!

Katarina Wohlfart

Ja men det var allt bra snyggt tycker jag! :) Härligt att hitta ett par perfekta jeans. Det brukar jag tycka är svårt, men det blir väl lätt så när man blir äldre (läs rundare..). Tycker de sitter för lågt, för tajt, för kort osv, alltid är det något. Hasar ner gör de med förstås.. haha. Usch, låter som en gammal kärring. Jeansen var snygga iaf!

Svar: Haha men du jag känner igen det där allt för väl... De här sitter något löst i midjan men jag kom fram till att det är skönare än att de sitter för tajt iaf... ;)
Elin [ n e v n a r i e n ]

Katarina Wohlfart

Ja men det är verkligen svårt när man är kurvig. Alltid är det något. För mig är det värsta nedhasningsrisken och jag tror det är mina höfter som bidrar till det alt knän och rumpa i kombination på något sätt. Nu är jag verkligen inte överviktigt (får det nästan att låta som det), men det räcker med några extra kilon för att denna effekt ska inträda tycker jag. Så alla med några extra kilon där ute. Don´t be sad, det är lika för oss alla! Det är lite synd när jeans är det goaste som finns. Får lära mig att sy tror jag. Föresten, på tal om sy, hur går det med medeltidsklänningen?

Svar: Haha! Jag är ju inte heller överviktig, men som sagt, några extra kilon gör sitt och jag känner verkligen igen mig :P Jag har inte hunnit sy någonting nu på typ två månader :( Men.. Jag tänkte att jag skulle dra igång nu i veckan när jag kommer hem igen! :D
Elin [ n e v n a r i e n ]

Katarina Wohlfart

Härligt. jag var på Gotland här nu och känner starkt för att åka på medeltidsveckan nästa år. Jag får nog däremot hyra kläder. Efter att varit på Gotland måste jag säga att Medeltiden känns högst intressant att lära sig mer om. Så spännande att gå runt där! Hur långt innan måste man boka medeltidsveckan tror du du som är expert på detta?

Svar: För att få ett bra boende så bör man nog vara igång med planerandet ett halvår i förväg - det är vad jag har hört iaf och det är så tidigt vi har planerat det. Men sen vet jag inte hur det är om man kan tänka sig att bo någon annanstans på ön än i närheten av Visby :)
Elin [ n e v n a r i e n ]

Hanna

Låt mig tipsa om second hand! Mitt absoluta bästa alternativ! Superbilligt, supermiljövänligt och mycket varierande! ;D

Svar: Jag hittade dessvärre ingenting just där och just då :)
Elin [ n e v n a r i e n ]

Joella

När jag var i San Fran tyckte jag det var jättesvårt att klä mig rätt. Varje dag var det liksom valet mellan shorts eller jeans, och det slutade alltid med att jag var för varm eller för kall under dagens gång!

Jennifer Nilsson

En sådan snygg outfit :D *visar tummen upp*

Svar: Tack! :D :D
Elin [ n e v n a r i e n ]