full screen header

He's mr Snow

 
Canon EOS 5d mark II (med plastpåse på!) + Canon EF 35/2 IS USM
73 kommentarer

Vardagslyx

 
 
Ikväll kör jag hundra procent mys och vardagslyx med plockmat och tv-serier.
När jag var yngre och bodde hemma så hette det "Tisdagsspecial" - för att det var den kvällen i veckan när pappa (familjens kock) jobbade på travet och vi tjejer var ensamma hemma (och ingen orkade laga mat..).
Standard på menyn är lufttorkad skinka i tunna skivor och ölkorv, tillsammans med en stor sallad med fetaost. På senare tid har det tillkommit bitar med salami och cheddarost. Och juste.. vi åt alltid lantchips till. DET var minsann lyx det.. det var ju inte alla barn som fick äta chips mitt i veckan... ;)
 
Sen kollade vi på film och det blev ofta den äldre versionen (tv-serien från 1995) av Stolthet och Fördom, för den var och är fortfarande allas favorit. Vet inte hur många gånger vi har sett den nu... men många! Haha.. Var ett tag sedan nu dock - kanske får bli den ikväll? :D
 
Har ni läst att Kenza ska vara med i Let's Dance förresten? Grymt kul! Go Kenza! 
35 kommentarer

Bild på syster från igår etc

 
 Hanna Kero // Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 35/2 IS USM
 
 
Här har vi en bild från fotograferingen igår! Syrran har redan lagt upp en på sin blogg :)
Här är klockan redan halv två och jag hade tänkt att göra något vettigt av dagen, men det känns rätt så meningslöst nu, då jag måste börja fundera på att bege mig hemåt. Tragiskt tråkigt.. haha. Men men. Om fem dagar kommer mr Nevvan ner till mig, så det är bara att tänka på det och köra på med veckan!

Hoppas allt är väl med er annars! Jag är på lite inspirationslöst humör just nu, vilket är orsaken till varför det troligtvis kommer fortsätta att vara lite glest med bilder och inlägg ett tag till. Typical februari.
71 kommentarer