full screen header

Dagarna går..

 @nevnarien på Instagram!
 
 
Ja, dagarna de går... Har inte hänt något speciellt.. och har inte gjort något speciellt heller..
Har bara inte orkat. Vart överhängig och trött.. bråkat med onda blåsor i munnen, haft ont i kroppen. Inget fotosug överhuvudtaget. Men en ganska sällsynt sak som hänt var att jag, efter att jag släckt lampan en kväll, plötsligt (verkligen från ingenstans) fick in värsta scenen i huvudet som ringlade upp sig med kreativa ord. Har inte skrivit eller ens tänkt något på min bok på över ett år och så... wow... Olyckligt nog var jag så himla trött att jag inte orkade kliva ur sängen och skriva ned det och det har inte komit tillbaka efteråt.. Men ändå! Bara själva grejen gjorde mig glad Än finns det hopp! :)
 
Translation: Days pass.. Nothing has happened really.. I've just been very, very tired and the inspiration is low, like it always is this time of the year.. And no photos means no blogging. But here I am.. One rare thing happend the other night.. I started planning/writing a fiction when I was 15 and well.. the past year I haven't even been thinking about it (of many reasons), but so - just out of the blue - the words started flowing inside my head and I couldn't stop it.. Sadly I was too tired to write them down... But it's ok.. This made me very happy. Maybe there's still hope.. that some day I will publish my story and have my name on the cover! :)
 
På Instagram har jag varit desto mer aktiv. Har kommit in i ett flow där igen och det är tom. så att jag tycker att bilderna med min iPhone blir snyggare än de med systemkamera. Knäppt det kan bli... ;)
19 kommentarer
Maja

Så söt liten kisse! :)

Robin

Jättefina bilder, snart blir nog gårskalan utbytt mot lite finare färger när värmen börjar komma! Då kommer nog fotosuget tillbaka!

Maria

Vackra bilder!
Efter vad jag kommer ihåg från ett äldre inlägg så har du den du håller kär väldigt många mil ifrån dig. Hur "står" du ut? Killen jag nyligen träffat och förälskat mig i kommer att flytta härifrån och jag tycker att det är jättejobbigt. Har du några små tips för att göra ett distansförhållande uthärdligt? Kram

Svar: Det är asjobbigt... Men jag skulle säga: Att ni verkligen ser till att ha tid för varandra.. Godmorgon och godnatt varje dag, skicka bilder på det ni gör till varandra, skype osv.. Så länge som ni båda verkligen ger allt i de kanaler som det går, så kommer det att gå lättare <3
Elin [ n e v n a r i e n ]

Jojo

Skit snygga bilder!

NATALIE

Fina bilder!
http://nataliealexandra.blogg.se/

Lina

Så fina foton. (-:

Tokyo-Love

Fina foton! Fastän jag följer dig på instagram och redan sett det mesta så är det så trevligt med denna typ av inlägg. Kul med ord-inspirationen, hoppas den kommer tillbaka! Heja!

Matilda

Är det inte typiskt att man får alla kreativitetskickar då det passar som sämst!

Tatiana

Good luck to you!!! Dreams always come true! ☀️👌

Ann-Marie

Bra inlägg som vanligt.

Annster

Fina bilder :)

♥ only

Så fina bilder!

Koffe

Ja alla har vi sådana dagen men kul att du fick idéer till din bok! Här ute längst ut på västkusten är vädret inget roligt direkt så det blir heller inte så mycket fotograferande.

Malin

Hm.. donar du med en bok? Jag själv skriver lite oxå på en..men det är ju det där med lusten och fantasin. :)
Trevlig fredag!
/ Malin
malinedlund.blogg.se

Fredriksson

Ja dagarna går och det är härligt, snart vår och fotokul, för är precis som du, inne i en lite fotosvaka.
Följer ju även din istagram så att jag inte missar några bilder, den bilden på katten, som jag tror heter Alvin? är så jäkla bra:)

I helgen ska jag träffa Radagast Brun, ska jag hälsa?:)

Lizette Hult

Intressant blogg!!, Läs bloggen om hur du blir ung och rik. http://ungrik.blogg.se/
/Lizette Hult

Ellen (alatariel)

Ibland måste man bara ta en paus lite från både fotandet och bloggandet. ^^ Underbara insta bilder däremot. :)

LOVISA [ foto & vardag ]

din instagram feed är så fin!

Henrietta

gud så fina bilder du tar!