full screen header

Köpt tyg till min sagoklänning!

Nu har jag äntligen fått tummen ur arslet och köpt tyg till mitt syprojekt!
Jag och Therese åkte till Kinna och Fritsla för att kolla runt lite och jag hittade det perfekta gröna tyget! Det blir bara finare ju mer jag tittar på det.. haha.. (Ni ska få se det också, men det blir vid ett senare tillfälle). Under vistelsen så hann jag med bedrifterna att 1. Köra vilse i Borås (Hur många gånger har jag inte gjort det nu?? Den stan gör mig knäpp..), 2. Köra mot enkelriktat och 3. Köra på en gata enbart för bussar. Applåder...!
 
Translation: I finally got my finger out and bought the most amazing green fabric today! I'll probably start sewing this weekend and my goal is to have this dress finished before the Medieval Week in August. :D
 
Nu: Tagga Let's Dance! Tror Kenza har känsla för det här - heja!
 
 
 
Bilder från Fritsla Tyglager.
23 kommentarer

Dagarna går..

 @nevnarien på Instagram!
 
 
Ja, dagarna de går... Har inte hänt något speciellt.. och har inte gjort något speciellt heller..
Har bara inte orkat. Vart överhängig och trött.. bråkat med onda blåsor i munnen, haft ont i kroppen. Inget fotosug överhuvudtaget. Men en ganska sällsynt sak som hänt var att jag, efter att jag släckt lampan en kväll, plötsligt (verkligen från ingenstans) fick in värsta scenen i huvudet som ringlade upp sig med kreativa ord. Har inte skrivit eller ens tänkt något på min bok på över ett år och så... wow... Olyckligt nog var jag så himla trött att jag inte orkade kliva ur sängen och skriva ned det och det har inte komit tillbaka efteråt.. Men ändå! Bara själva grejen gjorde mig glad Än finns det hopp! :)
 
Translation: Days pass.. Nothing has happened really.. I've just been very, very tired and the inspiration is low, like it always is this time of the year.. And no photos means no blogging. But here I am.. One rare thing happend the other night.. I started planning/writing a fiction when I was 15 and well.. the past year I haven't even been thinking about it (of many reasons), but so - just out of the blue - the words started flowing inside my head and I couldn't stop it.. Sadly I was too tired to write them down... But it's ok.. This made me very happy. Maybe there's still hope.. that some day I will publish my story and have my name on the cover! :)
 
På Instagram har jag varit desto mer aktiv. Har kommit in i ett flow där igen och det är tom. så att jag tycker att bilderna med min iPhone blir snyggare än de med systemkamera. Knäppt det kan bli... ;)
19 kommentarer

Omvandla en pissdag till hissdag

Haha det är nästan komiskt hur dåligt humör jag var på för några timmar sedan. Allt kändes så himla piss och värst av allt var väl det faktum att det är världens tråkigaste fotoårstid och jag ville verkligen fota. Efter många om och med fick jag i mig käk och vi (jag, mamma och syster) körde ut till dessa klippor. Efter det så kan jag ju konstatera att klippor och vatten är grejen att fota när det är så här trist ute! Allt blev snyggt, även om det var igenmulet till och med.. och det vill ju inte säga lite... ;)
 
Roligast var väl när mamma stod med armen högt upp i luften och vred och vinklade på sin iPhone mellan några grymtanden och syrran frågade om hon letade efter täckning. "Nej, jag försöker ta en selfie". Haha. Åh det går ju inte att återberätta... men det var sjukt kul! ;)
 
 Nu måste jag resa mig och skynda till Ica innan syrran blir galen på mig för att jag är så seg... ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon EOS 5d mark II + Canon 35/2 IS  ///  Canon EOS 600d + Canon 50/1,4
37 kommentarer