full screen header

Modell för en dag & saltvatten i mängder

I skrivandets stund sitter jag mitt på hotellets innergård - på marken, mitt mellan entrén och poolen - eftersom det är den enda spotten på hela hotellet som verkar ha nätverk. OCH JAG MÅSTE BLOGGA!! AAH!! Det är lite kyligt, men jag har min fula luvtröja i size XL som det står University Athen på, så det är cool!
 
Idag har jag vart lite "modell för en dag" för de åtta deltagarna som är här på Santorini och deltar i Emelies Brölloppsworkshop. Det var en läskig upplevelse, eftersom jag egentligen inte gillar när andra än syrran fotar mig - men det gick väldigt bra!
 
Ska springa in på rummet nu, för det börjar bli kallt om rumpan, men hoppas att ni har det bra! :D
 
 
 
 
 
 
 
'
Fotot på mig av Emelie Ohlsson.
25 kommentarer

Första dygnet på Santorini!

Ååååååååååh!! Nu är jag och Emelie på Santorini!
Det har vart ett galet händelserikt dygn, som började med att vi var två timmar tidiga till flygplatsen i Köpenhamn, men ändå var tvungna att springa till gate'n - så blir det när man har för mycket tid? ;) Idag när vi var och tankade bilen så började en man babbla som fan med Emelie på grekiska - tydligen ser hon väldigt grekisk ut - och mannen i affären där vi köpte glass sjöng Pavarotti för oss med oförglömlig inlevelse... Haha.
 
Nätverket här är lite till och från - så vi får se hur frekvent det blir med uppdatering.
Hoppas ni har det bra där hemma! :D
 
 
 
 
 
 
 
Tyckte synd om åsnan som hade repet över ögat... :'(
 
 
Canon EOS 5d mark II + Canon EF 35/2 IS USM
33 kommentarer

Mönster & Packning

 
 
Sandalerna är från Vagabond
 
 
Aooof är så trött i skallen.. började dagen med att betala räkningar, sortera papper och deklarera. Jättekul, verkligen.. haha... sen drog jag in till stan och hämtade mitt pass och mina glasögon - det första paret jag någonsin haft hoho! Första reaktionen när jag tog på mig dem var "ÅH VAD BRA JAG SER!!" - konstigt, Elin, konstigt... ;) Sen åkte jag vidare ut till A6 för att jag skulle köpa sånna där reseförpackningar till schampoo, balsam och sånt... Varför har jag inte köpt det tidigare?! Plötsligt blev inte necessären alls lika stor. Har ju både specialprodukter till håret (hårförlängning) och till ansiktet (problemhy), så det innebär att jag har tolv produkter som enbart är till det. Crazy ;D Sist drog jag hem och började packa och tvätta. 
 
Nu ska jag slänga ner medeltidsklänningen i en väska (vi ska ha episk bågskyttedag igen imorgon) och fara in till Jönköping igen, för jag ska vara kattvakt åt Alvin. Kommer nog att bli ordentligt mysigt ;D
19 kommentarer